Cancan

Ce a ajuns să facă Mircea Radu, după ce s-a lăsat de televiziune

Publicat: 25 ian. 2021
mircea radu si sotia sa
Anul trecut, chiar înainte de Crăciun, Mircea Radu a rămas fără loc de muncă după ce TVR l-a dată afară din funcţia de coordonator al comunicării

Anul trecut, chiar înainte de Crăciun, Mircea a rămas fără loc de muncă după ce TVR l-a dată afară din funcţia de coordonator al comunicării. Chiar dacă a părăsit televiziunea care l-a consacrat, se pare că îndrăgitul prezentator nu este afectat. Iată ce a ajuns să facă Mircea Radu, după ce s-a lăsat de televiziune.

Ce a ajuns să facă Mircea Radu, după ce s-a lăsat de televiziune

Anul trecut, Mircea Radu a rămas, chiar înainte de Crăciun, fără loc de muncă după ce TVR l-a dat afară din funcţia de coordonator al comunicării, după ce a ocupat mai puţin de jumătate de an această funcţie.

Vedeta TV nu a luat vestea tragic, iar acum, potrivit paginii sale de Instagram, se afla într-o bine meritată vacanţă în Italia. Mircea Radu a publicat, pe reţelele de socializare mai multe imagini din „Cizmă”. Aceste imagini ne duc cu gândul la faptul că, în urmă cu doi ani, vedeta lăsa impresia că vrea să se mute într-un loc mai izolat.

„Am părăsit apartamentul, traiul şi m-am mutat într-un sat cu 10 locuitori!”, este mesaj prin care Mircea Radu îşi şoca fanii acum doi ani în urmă. Vedeta promova atunci un clip video pe contul său de Facebook. În el, o tânără explica decizia mutării sale de la oraş la sat. De ce? Pentru o viaţă mai relaxată, liniştită şi fără stres.

„Am părăsit apartamentul, şcoală şi traiul pe care-l aveam în Göteborg şi m-am mutat în Grundtjärn, un sat cu 10 locuitori. Începeam o nouă viaţă la care habar n-aveam dacă mă puteam adapta…”, spunea fata.

Despre plecarea din TVR

„Ştiţi bancul cu “nu a fost Volga ci bicicletă şi nu i s-a dat ci i s-a luat?”. Aşa şi cu ştirea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e aşa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcţia pe care o am, de şef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înţelese şi acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expira mandatul. Real şi pentru cine vrea să înţeleagă, aşa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii şi crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”, scrie Mircea Radu pe Facebook, scria Mircea Radu la acel moment.

Mircea Radu, dezvăluiri despre boala de care suferă

Mircea Radu se confruntă cu spondiloza cervicală şi chiar dacă nu este o boală gravă, aceasta poate fi foarte dureroasă.

Afecţiunea apare, în general, odată cu înaintarea în vârstă, dar nu numai.

Recent, Mircea Radu le-a povestit tuturor pe blogul personal cum îl afectează această boală şi prin ce momente dificile este nevoit să treacă.

”Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie şi am umblat în raftul cu medicamente – ştiam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguieţe, colorate pentru afecţiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există.

Am înghiţit paracetamol cu apă de la robinet – «s-o laşi să curgă mai mult dacă vrei mai rece» am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea. M-am aşezat în pat, pe spate, aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine niciodată singură”, a scris Mircea Radu pe blogul personal.

Adauga un comentariu