Cancan

Ce a făcut celebritatea din ei! Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru

Publicat: 14 sept. 2020
Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru
Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru. Cei doi soti din Blagesti au castigat mii de euro de la Antena 1

Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru. Aproape jumătate de an, cei doi soţi din Blăgeşti au fost unii dintre cei mai urmăriţi oameni din România. De pe urmă pieselor lansate de aceştia dar şi de la emisiunea Acces Direct, aceştia au încasat sume frumuşele de bani.

Timp de şase luni, Veronica şi Viorel Stegaru au fost unii dintre cei mai urmăriţi oameni pe micul ecran, iar acest lucru le-a adus încasări de mii de euro. Mai mult decât atât, cei doi au câştigat enorm şi din vizualizările pieselor pe care le-au scos pe YouTube alături de mai mulţi artişti consacraţi. Acum că telenovela de la Acces Direct s-a încheiat, Veronica şi Viorel Stegaru au revenit acasă, la Vaslui. Docamdata nu se ştie din ce mai câştiga acum bani.

Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru

Celebritatea şi-a spus cuvântul în cazul soţilor Stegaru. Peste noapte, Vulpiţa şi Viorel au devenit cele mai renumite personaje televizate din România. Cu prilejul emisiunii „Acces Direct”, Veronica şi Viorel şi-au concretizat un drum sigur spre un venit considerabil. Astfel, datorită audientelor obţinute în show, cei doi au avut de câştigat, de asemenea, sume importante de bani de la Antena 1.

Mai mult decât atât, a urmat succesul în muzică. Deşi nu deţin calităţi vocale nici pe departe, cei doi au avut un succes răsunător prin lansarea mai multor piese alături de diverşi artişti, precum Axinte de la „Vacanţă Mare” şi Rafaelo.

Cu ajutorul vizualizărilor de pe Youtube, Vulpiţa şi Viorel au obţinut venituri considerabile. Fiecare 1.000 de vizualizări costa o anumită sumă – să presupunem, în acest, caz că este vorba de 1 euro. În aceste condiţii, Vulpiţa şi Rafaelo au obţinut în jur de 5.000 de euro de pe urma succesului lor.

Înainte de „Acces Direct”, Vulpiţa şi Viorel trăiau de pe urmă asistenţei sociale, primind astfel câte 357 de lei lunar, pentru amândoi, la care se adăugau 82 de lei oferiţi familiilor cu un singur copil, conform playtech.ro.

Viorel s-a ales cu dosar penal. Ce a făcut acesta

Zilele trecute, în Blăgeşti a avut loc un scandal monstru. Soţul Vulpiţei a agresat o echipă de jurnalişti care au venit la poarta casei sale, iar acum şi-a aflat pedeapsa.

O echipă de jurnalişti au mers acasă la Viorel şi Vulpiţa pentru a face un reportaj, după ce s-au retras din lumină reflectoarelor însă… au avut parte de surpriza vieţii lor. Jurnaliştii au fost agresaţi de soţul Vulpiţei, dar şi de tatăl său care au invocat un motiv absurd: acela că s-ar fi aflat pe o proprietate privată.

”Noi nici măcar nu am bătut la poartă, deşi nici bătutul la poarta nu este ilegal. Vulpiţa doar plângea, ea nu a aruncat cu nimic, ea nu ne-a bătut”, a declarat unul dintre jurnaliştii agresaţi.

După incident, Viorel Stegaru şi tatăl lui au fost duşi la poliţie şi audiaţi, iar pe numele soţului Vulpiţei a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violente.

”Acces Direct”, amenzi record din cauza soţilor Stegaru

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până în august din cauza invitaţilor permanenţi: Vulpiţa şi soţul ei, Viorel Stegaru.

Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a primit patru amenzi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 şi 10.000 de lei, dar şi o somaţie, conform paginademedia.ro.

„Doamnelor şi domnilor, după aproape 8 luni de Vulpiţa şi Viorel, telenovela s-a terminat. Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar şi vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au nişte bani puşi deoparte”, spunea, recent, Mirela Vaida.

Adauga un comentariu