Cancan ultimă oră

Ce a făcut Ramona Manole, fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a agresat două femei

Publicat: 19 sept. 2020

Ramona Manole, fiica abandonată de Ioniță de la Clejani, îi dă lovitură peste lovitură celebrului său tata. În timp ce Margherita, fiica pe care Ioniță o are cu Viorica de la Clejani, îi face tot mai multe probleme, Ramona bifează succes după succes.

Chiar în ziua în care Margherita se alegea cu un nou dosar penal după ce a lovit două angajate ale unei agenții imobiliare, Ramona de la Clejani apărea la o televiziune de profil și își lansa o nouă piesă.

Ramona se află într-o perioadă fericită a vieții sale, după ce mulți ani a dus-o extrem de greu și a fost la un moment dat nevoită să plece din țară și să câștige bani cântând cu acordeonul pe străzile din Londra. Acum, Ramona este acasă alături de copilașii ei și în sfârșit lumea muzicală a recunoscut-o. Cea mai recentă melodie a Ramonei de la Clejani, pe care a lansat-o într-o emisiune tv, este apreciată de fani.

„Când crezi că ți-e mai bine, Dumnezeu te va lovi”

După ce în mai, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui scandal atunci când în urma unui accident a fost descoperită că era sub influența unor substanțe interzise, Ramona a făcut o declarație în care mărturisea că o doare și acum faptul că a fost abandonată de tatăl său care nu a mai vrut să audă de ea după ce și-a făcut altă familie cu Viorica.

„Pe mine mă iubeste foarte mult Dumnezeu, si vreau să-i multumesc pentru tot ceea ce am si ceea ce însemn. (…) Este foarte important să vă iubiti copiii, să nu-i părăsiți, chiar dacă aveți alte familii, iubiți-vă copiii pentru că nu au nicio vină. Atâta timp cât nu-ți faci datoria de părinte, Dumnezeu e sus și lucrează pentru fiecare om în parte. Și atunci când crezi că ți-e mai bine, Dumnezeu te va lovi. Nu vă jucați cu sufletele copiilor voștri, când un copil vine pe lume nu are nicio vină, făceți-vă datoria de părinți, munciți pe coate pentru copiii voștri. Dumnezeu o să vă iubească și o să vă răsplătească, luați exemplu de la mine”, a declarat Ramona Manole, cunoscută în muzică și ea ca Ramona de la Clejani.

Adauga un comentariu