Prima pagină » Cancan » Ce a păţit Mihai Morar la o oră după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

Ce a păţit Mihai Morar la o oră după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

26 ian. 2021, 14:47,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi a împărtăşit cu fanii săi întreaga experienţă. Prezentatorul TV a postat în mediul online o fotografie chiar înainte de a se vaccina, iar la o oră după ce s-a imunizat, vedeta TV le-a arătat fanilor că se simte foarte bine, tocmai de aceea şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă.

Pentru că există numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea.

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19

Mulţi romani aşteaptă cu nerăbdare să se vaccineze mai repede împotriva COVID-19, pentru a fi mai feriţi de virusul din China. Mihai Morar se număra printre cei norocoşi, căci acesta s-a imunizat deja.

Sincer şi asumat, Mihai Morar a împărtăşit totul cu fanii săi din mediul online. Prezentatorul TV a postat o fotografie cu el chiar de la vaccinare, arătându-le tuturor că a făcut pasul cel mare pentru o viaţă normală. Şi pentru că au existat mereu numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, iar mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea, Mihai Morar le-a arătat tuturor ce a făcut imediat după vaccinare.

Mai exact, prezentatorul TV a împărtăşit totul cu fanii săi. Mihai Morar le-a arătat internauţilor că se simte foarte bine şi tocmai de aceea şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă.

Mihai Morar, impresionat de o angajată de la supermarket

La începutul pandemiei de coronavirus, Mihai Morar a postat pe Instagramul sau un mesaj extrem de emoţionant. Acesta a mărturisit cum a reuşit o angajată a unui supermarket să-l impresioneze.

”E aproape 9, seara. O dată la câteva zile, cobor până la vecini, la parter. Aştept să treacă valul de peste zi şi îmi iau strictul necesar pentru coşul casei. Nu mă ingrijoreza oră târzie, mereu găsesc ce am de luat, iar în prăvălie nu-i găsesc decât pe ei, vecinii. Dincolo de măşti, li se citeşte oboseala acestor săptămâni, adunată în pungile de sub ochi. Iar în adâncul privirii li se vede şi lor teamă. Nu-i o exgerare, sunt şi ei în ”linia întâi”. În bătaia ”nevăzutului”. Serile trecute, de după un raft, îmi apar doi ochi umezi, cu ecuson (…) în piept. Femeia s-a oprit din aranjat bucăţele şi mi-a mulţumit: ”Nu credeam că o să vă văd azi… Ieri v-am ascultat scrisoarea părintelui pe care aţi citit-o la radio. Nu vă daţi seama, în zilele astea grele, cât bine mi-aţi făcut… Mi-aţi adus un pic de linişte…” Nu am putut să-i răspund nimic, o lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub masca şi, în zilele astea, nici mâna nu poţi să o treci peste faţă. ”Nu va mai ţin de vorbă, dar să ştiţi că am trimis scrisoarea dumneavoastră la toţi cunoscuţii. Avem nevoie cu toţii de cuvintele astea…” mi-a spus femeia pe care eu, de fapt, o ţineam din treaba”, a început postarea din mediul online a lui Mihai Morar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *