Prima pagină » Cancan » Ce a pățit o tânără care și-a schimbat buletinul. „Și-au bătut joc de mine”

Ce a pățit o tânără care și-a schimbat buletinul. „Și-au bătut joc de mine”

25 mart. 2021, 11:11,
BZI.ro, în Cancan

Întâmplare inedită de care a avut parte o tânără care și-a schimbat buletinul, pentru a putea călători cu iubitul ei în străinătate. Aceasta a avut pur și simplu un șoc în momentul în care a primit actul de identitate și s-a uitat la fotografie. Mai mult, ea crede că nu ar putea părăsi țara pe baza acestui buletin.

O tânără a avut parte de șocul vieții ei după ce și-a schimbat actul de identitate! A crezut că va avea o fotografie reușită, dar când a primit buletinul nu i-a venit să creadă cum arăta în poză. Pozele pentru actele oficiale, cum ar fi cele din buletin sau din permisul de conducere, sunt cel mai adesea dezastruoase. Oamenii ies oribil în fotografii, aceasta fiind o parte ciudată a vieții de adult. Mai mult, respectivii sunt nevoiți să trăiască cu aceste fotografii câțiva ani până când actele sunt schimbate, iar acest lucru poate să fie foarte deranjant.

Surpriză pentru o tânără care și-a schimbat buletinul

Deși mulți trec cu vederea acest lucru, pentru o tânără din America, situația e de departe mult mai problematică. În cazul ei problema e nu doar simpla poză care a ieșit puțin mai urât. Chelsey Ramos avea 27 de ani atunci când a fost să-și schimbe buletinul pentru că era pe cale să expire. După ce a depus actele a mers să își facă poza și a fost foarte mulțumită de cum ieșise, așa că și-a dat acordul pentru a putea fi folosită pentru noua carte de identitate.

Totuși, atunci când s-a întors pentru a-și ridica actul, a avut un adevărat șoc: chipul ei era deformat. Așadar, ea a considerat că imaginea fusese procesată incorect. Prima ei reacție a fost una de șoc, asta pentru că îi făcuseră o frunte imensă care era chiar mai mare decât chipul ei. „Și-au bătut joc de mine”, a declarat aceasta. La scurt timp după ce a analizat problema, tânăra s-a amuzat copios, după care a cerut refacerea actului de identitate.

Chelsey Ramos voia să meargă în Germania

Ramos şi prietenul ei plănuiesc să meargă în Germania în luna septembrie, iar pentru acest lucru avea nevoie de actul de identitate actualizat. Tânăra a parcurs toate formalităţile, printre care şi şedinţa foto pentru act și nu se aștepta că va avea o problemă. Însă la momentul în care Chelsey Ramos şi-a primit prin poştă buletinul, ea pur și simplu nu s-a recunoscut în poză.

„Chelsey a fost şocată. Asta deoarece cu acel act de identitate nu ar fi reuşit să treacă nicio graniţă”, a declarat prietenul femeii.

Bărbatul a considerat, însă, că situaţia este hazlie. El a publicat imaginea pe Reddit şi s-a viralizat. Însă glemele nu au întârziat să apară. „E clar, e o călătoare în timp din Egiptul antic!”, a scris un utilizatordespre această tânără care și-a schimbat buletinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *