Local

Ce a pățit Sergiu, tăticul călăreț! După ce l-a dat afară șmecheria din casă, ieșeanul a fost obligat să se vadă periodic cu polițiștii! GALERIE FOTO/VIDEO (EXCLUSIV)

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce a pățit Sergiu tăticul călăreț După ce l-a dat afară șmecheria din casă ieșeanul a fost obligat să se vadă periodic cu polițiștii GALERIE FOTOVIDEO EXCLUSIV
Sergiu Ciubotariu a fost pus sub control judiciar de către magistrații ieșeni

Tăticul călăreț de la Iași a fost pus sub control judiciar de judecători. Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus controlul judiciar în cazul lui Sergiu Ion Ciubotariu, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Amintim că tânărul a fost trimis recent în judecată sub aceste acuzații, în urma unui scandal la care ar fi luat parte, alături de alte persoane.

Sergiu, tăticul călăreț din județul Iași, a fost pus sub control judiciar de judecători. Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus controlul judiciar în cazul lui Sergiu Ion Ciubotariu, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

„În timpul controlului judiciar, inculpatul Costel Daniel Barbu şi inculpatul Sergiu Ion Ciubotariu trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme; să nu se apropie de persoana vătămată şi de locuinţa acesteia şi să nu comunice cu aceasta direct sau indirect pe nicio cale”, au afirmat ieri judecătorii ieșeni.

Amintim că tânărul a fost trimis recent în judecată sub aceste acuzații, în urma unui scandal la care ar fi luat parte, alături de alte persoane.

Sergiu, tăticul călăreț, acuzat de procurorii ieșeni în urma unui scandal

Amintim că, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Sergiu Ion Ciubotariu, alături de Daniel Costel Barbu și de Petru Robert Barbu. Acuzațiile aduse anchetatorii ieșeni în acest dosar sunt cele de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu. Oamenii legii au afirmat că tăticul călăreț de la Iași, Sergiu Ion Ciubotariu, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Anchetatorii au afirmat că, atunci, Sergiu Ciubotariu se afla în zona Cicoarei.

În urmă cu ceva timp, unul dintre frați avusese un conflict cu un bărbat de care și-a adus, dintr-o dată, aminte. Nu a stat prea mult pe gânduri, i-a cerut ajutor lui Sergiu și ar fi mers să-i dea o lecție bărbatului cu care se certase. În ajutorul lor a mai venit un cunoscut.

S-au înarmat cu bâte pentru a-i da o lecție

Anchetatorii au mai spus că cei 3 s-ar fi înarmat cu bâte și topoare și ar fi intrat în curtea bărbatului „vizat”, iar victima a fost bătută de cei 3, până ce au intervenit vecinii. Polițiștii au fost anunțați despre incident.

„Pe data de 26 februarie 2022, 3 bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar, apoi, pe o stradă din municipiul Iași și ar fi agresat un bărbat. Doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pe 2 martie 2022”, a precizat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În urma incidentului, doctorii ieșeni au constatat că victima avea nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri pentru a se recupera. Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, nu este la primul conflict cu legea. Pe 13 mai 2020, Sergiu Ion Ciubotariu avea să fie oprit în trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis de conducere. Amintim că în urmă cu mai bine de 2 ani Sergiu semna actele pentru o casă, după ce sute de oameni au donat bani pentru el. Sergiu a mers călare pe cal la maternitate, după ce a aflat că soția lui născuse. Imaginile cu el prin centrul Iașului au ajuns virale, iar viața lui ar fi trebuit să se schimbe în bine.

Vreme de câteva luni Sergiu a stat într-o casă nouă, în care avea condiții bune de trai. Numai că, după câteva luni, casa pe care Sergiu a cumpărat-o din donații a fost ocupată de alte persoane. Acum, Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, se pregătește pentru a da explicații în instanță.

Comentarii
  • Să-ți faci milă de dracu`. Ăsta e dovada clară că ăștia nu merită nimic, în cocină au crescut, în cocină se întorc. Și-au făcut milă de el, i-au dat casă, bani, loc de muncă iar el a vândut, s-a întors în Dallas și a început să comită infracțiuni. A doua șansă nu mai prinde, aveți grijă pe cine ajutați.

Adauga un comentariu