Cancan

Ce a putut să spună Viorel despre sarcina Vulpiţei. „E însărcinată într-o lună şi 7…”

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a putut să spună Viorel despre sarcina Vulpiţei. E însărcinată într-o lună şi 7...
Viorel și Vulpița la TV

Ce a putut să spună Viorel despre sarcina Vulpiţei a stârnit hohote de râs. Faptul că Veronica este însărcinată a surprins pe toata lumea. În toată perioada în care a apărut la Acces Direct, tânăra din Blăgești a fost de mai multe ori pusă la zid din cauza faptului că și-a părăsit fetița pentru a fi la televizor.

Vara viitoare cei doi soții Stegaru vor fi nou părinți.

Viorel a dat vestea despre sarcina Vulpiţei

Marea veste  a fost dată chiar de Viorel, în cadrul emisiunii Acces Direct. Viitorul tată a spus ca este in culmea fericii iar copilul pe care îl poartă Veronica în pântece a fost unul dorit.

Mirela Vaida a fost extrem de uimită să audă acest lucru, mai ales prin prisma faptului că, la televizor, cei doi nu prea și-au făcut o imagine de buni părinți. Momentul amuzant a fost acela în care Viorel a mărturisit că Veronica este însărcinată într-o lună și 7 săptămâni, în loc să spună în 2 luni și 3 săptămâni.

Soții Stegaru și-au ales nașii

Printre altele, Viorel a mărturisit că dacă va fi băiețel, va purta numele de Radu, după reporterul special al emisiunii, Radu Rotaru, iar dacă va fi fetiță, aceasta va primi numele de Doina, tot după reporterul Doina Stână.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.

Vulpița e însărcinată! Ce a încercat în urmă cu o săptămână

Veronica Stegaru revenea în atenția fanilor ei pe Instagram, acum o săptămână: amintirile! A postat o imagine în care apare într-o rochie pe care a purtat-o într-una dintre ”memorabilele” apariții pe micul ecran, alături de Viorel. ”Duminică ne relaxăm. Mai țineți minte când am purtat rochia asta?”, a scris Vulpița în dreptul fotografiei în care poartă o rochie albă, înflorată multicolor.

Răspunsurile fanilor s-au împărțit în două categorii, ca de obicei. ”Știu, dar ce ai făcut cu Jador și cu Țanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la București cu acești indivizi și câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”, ”Vino înapoi, ție nu ți-e dor de viața acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Ești frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu și noi”, ”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt comentariile pe care Vulpița le-a primit.

Veronica și Viorel Stegaru au părăsit Acces Direct în urmă cu aproximativ o lună. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat în repetate rânduri emisiunea Acces Direct din cauza derapajelor cu cei ddoi soți din Blăgești. Iar în final, Vulpița și Viorel au fost trimiși acasă, la Blăgești, Vaslui.

Adauga un comentariu