Cancan ultimă oră

Ce a spus Andreea Marin, după ce a fost ironizată de Iulia Albu. „E o modă. Doamna cu găina”

Publicat: 24 ian. 2022
Andreea Marin Iulia Albu
Andreea Marin a recunoscut că nu s-a simțit jignită de Iulia Albu

Andreea Marin nu o are deloc la inimă pe Iulia Albu, după ce stilista a ironizat-o în trecut. Fosta „Zână a Surprizelor” a mărturisit, însă, că nu o mai afectează părerile celor din jur și că, indiferent de situație, ea merge înainte.

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Andreea Marin a fost întrebată de Adrian Cristea, alias Bursucu, dacă există vreo persoană din showbiz care a ironizat-o de-a lungul timpului.

Andreea Marin, ironizată de Iulia Albu

„Andreea Marin, spune numele colegului de breaslă care te-a ironizat și te-a deranjat”, i s-a adresat Bursucu fostei „Zâne a Surprizelor„.

Andreea Marin nu a stat mult pe gânduri și a mărturisit că Iulia Albu a fost cea care a ironizat-o, însă, în opinia ei, stilistei nu i-a ieșit absolut deloc.

„Câți n-au încercat. Asta cu deranjatul la mine… sunt trecută prin de toate și mai puțin mă deranjează. Sunt foarte bine antrenată. Știi cum depășești treaba asta? Știi cine ești, pe ce te bazezi și nu te interesează ce spun alții. Doamna cu găina, Iulia Albu. Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina, dar a încercat-o. Nu i-a ieșit, nu a avut prea mult haz. Acesta e răspunsul. E o modă să încerci să te agăți de cei de care ești sigură că nu îți dau răspunsul înapoi. E comod”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a fost îndrăgostită de Toto Cutugno

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Marin a fost întrebată dacă, în adolescență, a fost atrasă de cineva pe care, ulterior, l-a avut invitat. Bruneta a recunoscut că a avut o pasiune pentru Toto Cutugno, căruia i-a trimis și o scrisoare, fără să primească răspuns. După mai mulți ani, l-a avut pe artist în platoul emisiunii „Surprize, surprize”.

„Eu am simțit atracția cu mult timp să calce el în platoul meu. Eram copil. I-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno. Nu mi-a răspuns. Tare îmi plăcea. Eram îndrăgostită. M-am chinuit să-i scriu o scrisoare minunată și nu mi-a răspuns niciodată. Peste ani l-am avut ca invitat, în studioul «Surprizelor» și i-am spus. Era un om frumos și e un om frumos”, a dezvăluit Andreea Marin.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu