Actualitate

Ce a spus Florin Cîțu despre participarea românilor la concerte: Îmi doresc!

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a spus Florin Cîțu despre participarea românilor la concerte Îmi doresc
Premierul Florin Cîțu pare că nu contează în Guvern după ce un angajat care se ocupă de PNRR și-a luat concediu

Premierul Florin Cîțu a explica, într-o conferinţă de presă faptul că îşi doreşte cât mai rapid ca românii să participe la concerte. Acesta a spus că este un fan al acestora şi că, edilul Emil Boc are un concurent în domnia lui.

De asemenea, în conferinţă de presă, premierul a explicat faptul că îşi doreşte redeschiderea economiei cât mai rapid.

Florin Cîțu vrea să dea drumul cât mai repede la concerte

În ideea că, în aceste momente în România din cauza pandemiei de COVID-19 concertele sunt interzise, premierul Florin Cîțu și-a exprimat dorința de a da drumul cât mai repede la participarea românilor la concerte sau spectacole.

Acesta este de părere că și economia trebuie redeschisă complet, iar pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar ca românii să se vaccineze:

”Eu vreau să văd concerte peste tot în România, nu doar la Cluj. Vreau să redeschidem economia pentru toți românii. De aceea am și asigurat numărul suficient de doze, pentru a ne putea vaccina cu toții și viața să revină la normal, exact cum era înainte. Aici, cu concertele, domnul Boc are concurență, pentru că și mie îmi plac concertele și îmi doresc să participăm cât mai rapid la astfel de spectacole, dar cheia este vaccinarea”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a vorbit despre declaraţiile făcute de Vlad Voiculescu

Într-o reacţie la conferinţa de presă susţinută de Vlad Voiculescu, cel care l-a criticat pe premier, Florin Cîțu a spus că nu comentează declaraţiile făcute de opoziţie. Premierul a spus că Guvernul funcționează bine și că nu vede mari probleme:

”Nu comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi. În același timp avem o pandemie de gestionat, lucruri importante de făcut, dar aș vrea să îi asigur pe români că această coaliție funcționează, lucrurile merg foarte bine. Ieri am avut ședință de Guvern, Guvernul funcționează bine și asta se vede în cifre, pentru că avem creștere economică, avem o scădere a deficitului, avem parte de încredere din partea investitorilor internaționali.”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu anunța că de la 1 iunie vom putea reveni la normal

Într-o declarație făcută acum ceva timp, premierul României, Florin Cîțu anunța faptul că românii vor putea reveni la normalitate de la 1 iunie dacă intreaga campanie de vaccinare se va dovedi un succes. Acesta a mai explicat că românii sunt singurii care pot face acest lucru printr-o vaccinare masivă a populației.

”Analiza durează mai mult dar vom avea și o analiză care să arate implicațiile măsurilor pe care le-am luat în ultima perioadă. Astăzi (nr. 5 aprilei 2021) voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului și sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. De fapt, aceasta este primul jalon, primul milestone, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate și am să vă explic la ce mă refer”, a declarat premierul.

Adauga un comentariu