Cancan

Ce a spus Irinel Columbeanu despre Monica Columbeanu. „Eu am făcut-o”

Publicat: 27 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce a spus Irinel Columbeanu despre Monica Columbeanu. Eu am făcut-o
Irinel Columbeanu a făcut mai multe declarații surprinzătoare cu care a reușit să-și uimească audiența

Irinel Columbeanu a aruncat o serie de înțepături subtile la adresa fostei sale soții, Monica Columbeanu. Bărbatul care a avut în trecut o avere considerabilă a ajuns să trăiască o viață complet diferită față de cum era obișnuit în urmă cu mai mulți ani. Acesta avea alături doar femei frumoase și era invidiat, fără îndoială, de mulți români.

Acum, însă, el trăiește într-un azil din Ilfov și se confruntă cu probleme în a-și acoperi cheltuielile lunare de acolo. Este sprijinit de câțiva prieteni pentru a-și putea prelungi șederea în acest loc pe care îl privește ca pe fiind „acasă”.

Ce îi lipsește cel mai mult fostului afacerist

Cu toate acestea, înainte de încheierea anului, Irinel Columbeanu a făcut mai multe declarații surprinzătoare cu care a reușit să-și uimească audiența. Fostul afacerist a specificat că dorește să aibă alături doar femeie serioase, luând decizia de a renunța la tinerele domnișoare care, în trecut, nu i-au adus niciun beneficiu, așa cum a subliniat el și mare majoritate a persoanelor publice care îl cunosc pe acesta.

„Cel mai mult îmi lipsește o doamnă serioasă și care nu trebuie să fie neapărat un star de televiziune si de aceea am si venit aici, fiindcă nu avea cine să aibă grijă de mine.

Nu știu dacă m-aș mai recăsători, probabil că nu. Dar, am nevoie de cineva lângă sufletul meu, iar sufletul meu a rămas tânăr. ”, a spus Irinel Columbeanu, pentru România TV.

Ce a spus Irinel Columbeanu despre Monica Columbeanu. Nimeni nu se aștepta la asta

Irinel Columbeanu nu a ezitat să vorbească și despre fosta lui soție, Monica Gabor, femeia care i-a oferit o fetiță, pe Irinuca.

Bărbatul a fost radical în privința femeii, despre care spune că a devenit celebră datorită lui. De asemenea, fostul milionar a explicat că a făcut asta tocmai pentru a-i asigura fostei partenere un nivel de viață foarte bun.

„Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soții un nivel de viață foarte bun. Și cred că a ajuns destul de cunoscută în România.

Pentru mine nu a fost bine… și nici persoanele de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atenția era acordată și lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Și după aceea m-au ajutat și ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această ședere aici ”, a mai declarat Irinel Columbeanu, despre Monica Columbeanu, pentru aceeași sursă.

Comentarii
Adauga un comentariu