Cancan

Ce a spus Lora despre Doinița Oancea la cinci ani de când “i-a furat iubitul”

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a spus Lora despre Doinița Oancea la cinci ani de când i-a furat iubitul
Ce a spus Lora despre Doinița Oancea la cinci ani de când cântăreață i-a furat iubitul.

Ce a spus Lora despre Doinița Oancea la cinci ani de când cântăreață i-a furat iubitul. Invitați în platoul emisiunii moderate de către Cătălin Măruță, Lora și Ionuț Ghenu au fost suspuși la teste de prezentatorul TV. Răspunsurile cântăreței despre actrița de telenovele a surprins pe toată lumea.

Ce a spus Lora despre Doinița Oancea

Cătălin Măruță a avut o curiozitate, așa că a provocat-o pe artistă să o descrie pe fosta ei prietenă în trei cuvinte. La cinci ani după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul, Lora a descris-o pe Doinița Oancea ca fiind ”Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”.

La momentul respectiv, Doinița a suferit enorm când a aflat că iubitul ei este noul partener al Lorei. Deși a trecut cu greu peste această poveste, fiind trădată de două persoane dragi ei.

”Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este că să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru că eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum”, mărturisea atunci Doiniţa Oancea.

Lora în rochie de mireasă

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret. Lucrurile stau total diferit, însă! Lora a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată. Povestea este despre doi îndrăgostiți care au pus orgoliul mai presus de iubirea lor.

Artista a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările clipului, una neagră şi una albă. Conceptul îi aparţine Lorei, care nu de puține ori a transpus în videoclipurile sale dualitatea alb-negru.

Așa că fanii mai au de așteptat până Lora și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului. Până una alta, însă, ei o pot admira pe artista lor preferată în cel mai recent videoclip, în care apare în rochie de mireasă.

Cum a apărut Lora în direct, la Vorbeşte Lumea

După ce a prins-o pandemia în Bali, unde a stat mai bine de patru luni, până când traficul aerian a fost reluat, Lora a intrat din nou în direct la ”Vorbeşte lumea”, de această dată din Turcia. Cântăreaţă a intrat în direct cu Adela şi Cove din staţiunea Alcati unde s-a retras cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu. Intervenţia ei nu a trecut neobservată, însă, căci, aflată în oază de linişte şi trăind firescul relaxării, a uitat să-şi dea jos plasturii de la ochi. S-a ”ocupat” rapid de ei, scoţându-i într-o fracţiune de secundă.

Lora a fost invitată celor doi prezentatori şi a apărut, fericită, în dreptul unei piscine în faţa camerei. A vorbit preţ de câteva secunde, apoi şi-a dat seama că nu e în regulă ceva. Şi-a dat seama şi a pufnit: ”Aoleuuu! Am uitat să-mi dau jos plasturii de la ochi”, a spus Lora, care imediat a făcut ceea ce trebuia. Plasturii au sărit de pe fata într-o fracţiune de secundă.

Adauga un comentariu