Cancan

Lora s-a infectat cu un virus periculos în Bali: „Ne-a spus să ne rugăm să nu fie COVID”

Publicat: 26 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lora s-a infectat cu un virus periculos în Bali iar medicii i-au spus că ar fi mai bine să fie vorba de coronavirus. Din păcate nu a fost să fie coronavirus ci un virus ce provoacă febra dengue, o boală ce este extrem de periculoasă. Alături de Lora, s-au infectat şi alţi trei prieteni care erau cu dânsa în Bali.

Timp de cinci luni a fost nevoită Lora să stea departe de casă din cauza pandemiei de coronavirus. Vedetă a rămas izolată în Bali alături de Ionuţ Ghenu, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. Deşi părea că acolo trăieşte în lapte şi miere, Lora a trecut, de fapt, printr-un coşmar.

Lora s-a infectat cu un virus periculos în Bali

Şederea în Bali nu a fost tocmai cel mai bun lucru pentru Lora. La un moment dat, vedeta s-a infectat cu un virus extrem de periculos, atât de periculos încât medicii i-au spus că ar fi mai bine să fie vorba de coronavirus. Din păcate, diagnosticul nu a fost cel aşteptat de Lora, care a fost declarată infectată cu un virus ce provoacă febra dengue, o boală ce este extrem de periculoasă.

Nu doar Lora s-a infectat, ci şi alţi 3 prieteni care se aflau cu ea, în Bali. Aceştia au respectat cu stricteţe indicaţiile medicilor şi s-au pus, în cele din urmă, pe picioare. „M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toţi în acelaşi timp. Am avut şi eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă. Doctoriţa a spus să ne rugăm să fie COVID şi nu dengue. Am avut simptome şi a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă” a spus Lora, pentru Avantaje.

Lora şi Ionuţ Ghenu au stat izolaţi 5 luni în Bali

După ce au petrecut cinci luni în izolare din cauza pandemiei de coronavirus în Bali, Lora şi Ionuţ Ghenu s-au întors în România, luna trecută.

Cei doi au încercat în nenumărate rânduri să se întoarcă acasă, iar acum sunt mai fericiţi ca oricând. Artistă a trecut prin clipe de coşmar în Bali, departe de familie şi prieteni, însă niciodată nu şi-a pierdut speranţa că lucrurile vor fi, în cele din urmă, aşa cum îşi doreşte.

Lora a ajuns în faţa altarului

A venit recent din Bali, însă se pare cu multe gânduri serioase. Lora a îmbrăcat rochia de mireasă, după care a ajuns în faţa altarului. Nici nu a venit bine înapoi în România, că Lora se pare că are gânduri foarte serioase. Aceasta a devenit mireasa şi a ajuns în faţa altarului, însă momentan doar pentru filmările unui film!

După ce a stat mai multe luni în afara ţării, rămânând în Bali deoarece nu s-a mai putut întoarce înapoi în România, Lora a venit cu multe gânduri serioase pe toate planurile. Vedetă a ajuns astăzi în faţa altarului îmbrăcată în rochie de mireasă, iar înainte de toate şi-a întrebat fanii dacă va face o alegere bună.

”Ce ziceţi? Să mă mărit sau nu?”, le-a spus Lora celor care o urmăresc pe Instagram.

Totuşi, staţi liniştiţi, deoarece vedetă nu s-a căsătorit încă, nu cu Ionuţ Ghenu şi nu în viaţa reală, ci este una dintre actriţele unui film în care această joacă alături de alte nume sonoare din România. Vedetă a mai cochetat cu actoria, iar acum nu se afla la prima încercare, În imaginile publicate pe pagina sa, aceasta este îmbrăcată într-o rochie de mireasă scurtă şi se vede cum aleargă din Biserică, însă cu siguranţă nu acelaşi lucru îl va face şi la nunta cu partenerul său, Ionuţ, cu care a participat şi la Asia Express.

Deşi nu s-au căsătorit până acum, Lora e oricând pregătită să facă pasul cel mare, însă momentan amândoi au avut alte lucruri prioritare pentru ei, mult mai importante decât acest eveniment. În urmă cu un an, vedetă a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan, iar atunci spunea că ea şi Ionuţ Ghenu mereu au tăiat ”nuntă” de pe planurile lor şi au făcut alte lucruri.

”Nu ştiu când mă căsătoresc, aş vrea să ştiu. Sigur voi spune când va fi. Este primul lucru pe care îl tăiem de pe lista tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Şi el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâţi la locaţie, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relaţie.’, a declarat Lora, în exclusivitate, pentru VIVA!”

Adauga un comentariu