Cancan ultimă oră

Ce a spus Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc. Cum a influențat-o omul de afaceri

Publicat: 04 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a spus Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc. Cum a influențat-o omul de afaceri
Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut, pe 15 septembrie

Simona Halep trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, marcate de rolul de soție. Sportiva a vorbit într-un interviu pentru o publicație străină despre cum cele mai recente evenimente din viața ei personală și implicit despre soțul ei, omul de afaceri Toni Iuruc.

Ce a spus Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc

Sportiva a declarat pentru Tennis Majors că între ea și soțul ei este o diferență de vârstă de 13 ani, care însă nu a fost vreo clipă, un impediment. Potrivit spuselor sale, Toni Iuruc a fost cel care a îndemnat-o să înceapă antrenamentele la Academia lui Patrick Mouratoglou în ciuda faptului că asta i-a ținut departe unul de celălalt, pentru perioade lungi.

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni, a declarat Simona Halep pentru Tennis Major.

Simona a mărturisit că ea și soțul ei se potrivesc perfect și că Toni Iuruc este puțin mai în vârstă și îi înțelege toanele specifice jucătorilor de tenis. Sportiva a mai spus că soțul ei vine în weekend-uri la academie, pentru a fi aproape de ea și că o ajută să continue cu tenisul.

Simona Halep: Mi-ar plăcea mult să am copii

Sportiva a vorbit și despre dorința ei de a avea copii. Simona Halep a mărturisit că vrea să aibă copii, dar că această dorință poate să mai aștepte pentru că deocamdată nu vrea să renunțe la tenis. Simona amână momentul în care va deveni mamă. Ea și soțul ei au decis să mai aștepte până când își vor mări familia.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț, a mai spus Simona Halep, pentru aceeași sursă.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în 2021, pe 15 septembrie, având grijă să respecte tradițiile machedonești întrucât amândoi fac parte din familii de aromâni.

Adauga un comentariu