Cancan

Ce au făcut Vulpița și Viorel, la scurt timp de la întoarcerea în Blăgești. Oamenii au rămas muți când au văzut

Publicat: 21 sept. 2020
Viorel și Vulpița
Viorel și Vulpița Stegaru. Cei doi s-au intors in comuna natala

Viorel și Vulpița au fost timp de mai bine de jumatate de an cei mai urmăriți oameni din România. Experiența de la emisiunea Acces Direct i-a schimbat din temelii pe cei doi soți dintr-o comună saracă din județul Vaslui. Soții Stegaru au prins gustul celebrității iar la scurt timp de la revenirea in comuna natala aceștia și-au surprins urmăritorii lor din social media.

De când au ajuns la Blăgești, Viorel și Vulpița parcă sunt alți oameni, iar experiența de la Acces Direct i-a schimbat complet pe cei doi. Tocmai de aceea, ultima apariție a soților Stegaru i-a uimit complet pe urmăritorii lor din social media.

Ce au făcut Vulpița și Viorel, la scurt timp de la întoarcerea în Blăgești

Vulpița și Viorel Stegaru sunt complet schimbați. Aceștia au demonstrat că viața din Capitală și-a pus amprenta asupra lor și că, de la fiecare om cu care au avut contact au învățat câte ceva. De exemplu, cei doi soți au postat pe contul lor de Instagram un scurt video în care le arată urmăritorilor lor faptul că au plecat să culeagă strugurii din vie, motiv pentru care toată lumea a rămas mută de uimire.

De ce? Este foarte simplu. Pe toată durata celor 8 luni petrecute în Capitală, Vulpița și Viorel au fost puși la zid de toată lumea din cauza faptului că nu le-a prea plăcut munca. Cu toate acestea, se pare că schimbarea și revenirea în Blăgești a fost una de bun augur, căci cei doi soți nu numai că s-au pus pe treabă în gospodărie, ci sunt și doi părinți mai buni pentru fiica lor, Maria.

Cu ce se ocupă Vulpița acum, de când nu mai este la Acces Direct de pe Antena 1

De când a ajuns acasă, Vulpița are tot felul de preocupări. Soția lui Viorel Stegaru nu stă deloc, pesemne că și-a învățat lecția și a devenit o femeie mai harnică. Tocmai de aceea, Vulpița a postat pe contul ei de Youtube un vlog în care le explică celor care o urmăresc cu ce anume își ocupă ea timpul, de când s-a întors la Blăgești.

Ce a făcut celebritatea din ei! Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru

Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru. Aproape jumătate de an, cei doi soţi din Blăgeşti au fost unii dintre cei mai urmăriţi oameni din România. De pe urmă pieselor lansate de aceştia dar şi de la emisiunea Acces Direct, aceştia au încasat sume frumuşele de bani.

Timp de şase luni, Veronica şi Viorel Stegaru au fost unii dintre cei mai urmăriţi oameni pe micul ecran, iar acest lucru le-a adus încasări de mii de euro. Mai mult decât atât, cei doi au câştigat enorm şi din vizualizările pieselor pe care le-au scos pe YouTube alături de mai mulţi artişti consacraţi. Acum că telenovela de la Acces Direct s-a încheiat, Veronica şi Viorel Stegaru au revenit acasă, la Vaslui. Docamdata nu se ştie din ce mai câştiga acum bani.

Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru

Celebritatea şi-a spus cuvântul în cazul soţilor Stegaru. Peste noapte, Vulpiţa şi Viorel au devenit cele mai renumite personaje televizate din România. Cu prilejul emisiunii „Acces Direct”, Veronica şi Viorel şi-au concretizat un drum sigur spre un venit considerabil. Astfel, datorită audientelor obţinute în show, cei doi au avut de câştigat, de asemenea, sume importante de bani de la Antena 1.

Mai mult decât atât, a urmat succesul în muzică. Deşi nu deţin calităţi vocale nici pe departe, cei doi au avut un succes răsunător prin lansarea mai multor piese alături de diverşi artişti, precum Axinte de la „Vacanţă Mare” şi Rafaelo.

Cu ajutorul vizualizărilor de pe Youtube, Vulpiţa şi Viorel au obţinut venituri considerabile. Fiecare 1.000 de vizualizări costa o anumită sumă – să presupunem, în acest, caz că este vorba de 1 euro. În aceste condiţii, Vulpiţa şi Rafaelo au obţinut în jur de 5.000 de euro de pe urma succesului lor.

Înainte de „Acces Direct”, Vulpiţa şi Viorel trăiau de pe urmă asistenţei sociale, primind astfel câte 357 de lei lunar, pentru amândoi, la care se adăugau 82 de lei oferiţi familiilor cu un singur copil, conform playtech.ro.





Adauga un comentariu