Cancan ultimă oră

Vulpița a transmis un mesaj cu subînțeles iar fanii se gândesc la revenirea ei la TV

Publicat: 19 sept. 2020
Soții Stegaru și-ar dori să revină la gloria de altă dată, când erau vedetele emisiunii Acces Direct

Vulpița și Viorel Stegaru au dispărut de pe micile ecrane, lăsând faima din București pentru viața dinainte de Acces Direct, de la Blăgești.

Dacă Viorel a dispărut de tot de pe rețelele de socializare, Veronica continuă să își țină numărul mare de admiratori la curent cu tot ceea ce face.

„Vă e dor să mă vedeți la Acces Direct?”, a scris Vulpița pe contul de Instagram la un clip video din platoul emisiunii. Acum, rămâne de văzut dacă cei doi soți se vor întoarce la TV.

Cum a fost primită Vupița acasă

Serialul „Vulpița și Viorel” s-a încheiat, de curând după opt luni în care cei doi soți din Blăgești s-au bucurat din plin de celebritate, la Acces Direct. Anunțul a fost făcut extrem de simplu, chiar de către Mirela Vaida, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Cancan.ro a obținut informații exclusive legate de reîntoarcerea Veronicăi și a lui Viorel în satul natal. O vecină de-a Stegarilor a povestit că cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK. Însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.

Comentarii
  • Poastarea e scrisa de Antena 1, nu de Veronica. Viorel nu a mai postat nimic pentru ca e cercetat de Politie ca si tatal lui. Poate asa, vom reusi sa scapam definitiv de ei.

Adauga un comentariu