Cancan ultimă oră

Ce au pățit mai multe vedete de la „Asia Express“: „Ne-a pus capac!“

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce au pățit mai multe vedete de la Asia Express Ne-a pus capac

Vedetele de la “Asia Express”, sezonul 3, nu au avut deloc o viață ușoară în Filipine. Loviți de o foame teribilă, concurenții au fost nevoiți să ceară de mâncare localnicilor. Nu au avut, însă, success de fiecare dată. Spre exemplu, Nico susține că a slăbit 13 kilograme.

De partea cealaltă, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au apelat la o familie pentru a-și potoli foamea, deși nu aveau niciun ban la ei.

„Nu e problemă. Suntem bogați, îl avem pe Dumnezeu cu noi”, a fost replica femeii care le-a și întins două castroane cu hrană.

Sorin Bontea s-a descurcat la rândul lui, iar în Filipine a avut parte de o masă copioasă. Iar la final chiar a oferit și autografe familiei care i-a oferit de mâncare.

„Oul (cu embrion format, n.r.) a fost cel mai comestibil. Altceva ne-a pus capac. Deci atât de rău a fost!„, a spus și Speak.

Carmen Grebenișan, care o are coechipieră pe Alina Ceușan, a povestit, surprinzător, că nu a suferit de foame.

„Partea bună a fost că am avut foarte multă mâncare la dispoziție. Eu n-am suferit de foame. Toată lumea se îndura de noi, pentru că am învățat să cerem – era un prag personal pe care trebuia să îl depășim, că poate altora le era mai ușor să ceară. La un moment dat ne-am obișnuit și am întrebat dacă ne pot da și mic dejun și cină, și la pachet. Mie îmi era rușine de nu mai puteam! Și am zic că decât să rămânem fără mâncare, mai bine o facem (…). M-am îngrășat vreo șase kilograme. Aveam fața rotundă. Toată lumea îmi dădea dulciuri, de mâncare, și eu, neștiind ce îmi aduce a doua zi – că habar n-ai dacă a doua zi ai de mâncare – mâncam tot ce prindeam”, a spus Carmen Grebenișan despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

“Acasă mâncam orez de maxim 2-3 ori pe lună. Aici, după ce mănânci în fiecare zi ți se cam ia. Am descoperit un soi de frigărui care sunt băițuite cu un sos gustos și astea îmi plac. Poate mai au și alte lucruri bune, dar asta a fost ce am primit noi cel mai bun de la oameni”, a povestit și Răzvan Fodor.

„Pâine n-am întâlnit pe aici. Dimineața orez, seara orez. Uneori îi pun și niște usturoi, în special dimineața. Ne-am trezit de multe ori în miros de usturoi. Cel mai ciudat lucru pe care l-am mâncat în Filipine a fost o ciorbă de pui cu sânge. Pun la fiert puiul, niște ghimbir, acresc cu tamarin și adaugă și sângele, spun ei pentru mai mult gust. Are o consistență de nămol și e închisă la culoare. Gustul nu a fost chiar rău, dar nu pot să zic că aș mai vrea o porție”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

Adauga un comentariu