Cancan ultimă oră

Ce avere are Dumitru Dragomir

Publicat: 05 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce avere are Dumitru Dragomir
Marcel Ciolacu a declarat că Organizației Sectorului 3 va decide dacă Dumitru Dragomir va fi sau nu exclus din partid

Binecunoscutul Dumitru Dragomir încasează, lună de lună, 3 pensii de la stat. În acest moment, el candidează la Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Conform declaraţiei de avere, pensiile speciale pe care le primeşte sunt în valoare de 206.400 de lei, ca urmare a exercitării celor două mandate parlamentare, în perioada 2000-2008. A treia pensie o primeşte pentru activitatea din cadrul Ministerului de Interne.
Iată din ce surse mai primeşte bani Mitică Dragomir:

  • vânzarea unei societăţi comerciale, din care a încasat 3,9 milioane de euro;
  • vânzarea unei vile din Voluntari, din care a obţinut 110.000 euro;
  • vânzarea unei proprietăţi în valoare de 3,9 milioane euro.

De asemenea, Dumitru Dragomir are în conturi aproximatiiv 428.000 euro, ceasuri şi bijuterii de 100.000 de euro. Menționăm și o vilă de 500 mp şi 2 apartamente (unul de 210 mp, altul de 240 mp).

Cine este Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, cunoscut şi drept „Corleone”, are 74 de ani şi a fost o bună perioadă preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). În urmă cu 3 ani a fost trimis în judecată de DNA, acuzat fiind de luare de mită şi complicitate la spălare de bani, într-un dosar cu RCS&RDS. În ianuarie 2019 a primit 4 ani de închisoare cu executare, dar decizia nu era definitivă şi a fost atacată.

“Contractul respectiv a fost încheiat între societăţile Bodu SRL, deţinută de Dumitru Dragomir şi RCS&RDS SA, inculpatul Bendei Ioan beneficiind de sprijinul inculpaţilor Dinei Mihai şi Oprea Alexandru, administratori ai RCS&RDS SĂ. Banii respectivi au fost pretinşi şi primiţi de inculpatul Dumitru Dragomir în contextul executării, în perioada respectivă, a unui contract de cesiune a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1, încheiat la data de 8 aprilie 2008 între LPF şi consorţiul constituit din societatea SC RCS & RDS SA, administrată de inculpatul Bendei Ioan şi o altă societate”, menţionează DNA.

Adauga un comentariu