Cultural

Ce avere are Tavi Colen. Artistul a dezvăluit care e situația lui financiară 

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce avere are Tavi Colen. Artistul a dezvăluit care e situația lui financiară 
Tavi Colen a vorbit deschis despre averea pe care o are

Tavi Colen a dezvăluit ce avere are. Artistul a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la „Cântarea României” și de atunci a rămas mereu captivat de scenă. În 1996, împreună cu Alin Oprea, a înființat trupa Talisman, care i-a adus faima.

Separarea lui Tavi Colen de trupa Talisman a marcat nu doar scena muzicală românească, ci și prima pagină a ziarelor. Acuzațiile dure lansate de artist la adresa fostului său coleg au alimentat controversa, dar povestea nu se oprește aici. De 17 ani, Tavi Colen își croiește un nou drum cu propria sa trupă, bucurându-se de succes la evenimentele private.

Ce avere are Tavi Colen

Invitația lui Tavi Colen în emisiunea Denisei Rifai a adus o dezvăluire surprinzătoare. Acesta a spus că veniturile sale depășesc cu mult 1 milion de euro. Această sumă generoasă le permite lui Tavi și Emmei să se bucure de o existență lipsită de griji și plină de satisfacții.

„Cred că nici nu este important cât stai. Important este că știm să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit și că ne-a învățat să luăm de la viață lucrurile importante. Banii îi faci. Eu am făcut bani de mic, de foarte mic dădeam un porumbel pe trei porumbei. Mama se mira, îi zicea tatălui meu că nu o să mor de foame nicăieri. Poate că am stăpânit ceva ancestral, o genă de comerciant.

Mă descurc oriunde, nici nu e important pe câți bani stai, ci pe câtă fericire stai, pe câtă liniște. Banii îi face toată lumea dacă muncește și își dorește foarte mult. Dacă ai și o brumă de talent, astea sunt ingredientele pentru reușită.

Câți bani am eu nici nu e important, am destui să trăim decent. Am mult mai mult decât un milion de euro, dar nu e important și nici nu mă interesează. Important e că de la un acoperiș cu fata asta, în care ne ploua în casă, am ajuns să fim pe linia de plutire, să fim ok. Ne-am propus ca de acum încolo să ne plimbăm și să râdem foarte mult și să dăm oamenilor bucuria de a cânta.

Asta ne dorim cel mai mult.”, a declarat Tavi Colen, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Tavi Colen a trecut prin clipe grele după destrămarea trupei Talisman

După destrămarea trupei Talisman, Tavi Colen a traversat o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar și psihic. În cadrul emisiunii moderate de Alexandra Ungureanu, el a relatat cum a pierdut totul într-o clipă.

„Cu Talisman am avut primul milion de albume vândute de-odată, prima trupă cu stadioane umplută cu bilet.

Nu e că nu mi-am mai dorit. Am dus-o foarte greu. Trebuie să faci anumite investiții ca să fii în prima linie ca artist, să își faci un studio, să plătești piese, să ai o trupă. Când am plecat de la Talisman mi s-a luat munca mea de-o viață. Eu am rămas în fundul gol, cum s-ar spune. Nu aveam nimic, nu aveam contracte, spectacole, piese, scule, formație, absolut nimic. Am luat-o de la minus 3, cu Emma care stătea lângă mine și plângeam că uneori nu aveam bani să băgăm motorină să ajungem la cântare.

Aveam foarte puține cântări. Nu mai eram Talisman, eram Tavi Colen. Abia acum culeg roadele muncii mele. Am muncit la chestii înjositoare. Cântam printre ceaune, oale. A fost foarte greu, dar nu îmi e rușine. Foarte important, eu nu mă dau bătut atât de ușor.”, a precizat Tavi Colen, la „Duet”.

Pe lângă despărțirea de trupa Talisman, Tavi Colen a vorbit deschis despre averea pe care o are, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Adauga un comentariu