Cultural

Ce spune Alin Oprea despre acuzațiile aduse de Tavi Colen. „Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil”

Publicat: 16 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Alin Oprea despre acuzațiile aduse de Tavi Colen. Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil
În prezent, Alin Oprea respinge acuzațiile aduse de fostul său coleg din trupă, Tavi Colen

Prezent la Denise Rifai în emisiune, Alin Oprea a răspuns la acuzațiile aduse de Tavi Colen.

Alin Oprea și Tavi Colen au pus punct colaborării lor la finalul anului 2006, după o perioadă de 10 ani în care au lucrat împreună și au cunoscut succesul.

De ce a părăsit Alin Oprea trupa

În acea perioadă, a avut loc un conflict major între cei doi, Tavi Colen aducând mai multe acuzații colegului său de trupă.

„La momentul plecării lui Tavi din formația Talisman, el declară de-a lungul timpului că a avut trei condiții. Trebuie să ne amintim faptul că Tavi Colen a plecat din formația Talisman la finalul anului 2006, iar până în anul 2011, când a izbucnit scandalul Talisman și aceste condiții, au trecut 5 ani. Ce a făcut Tavi Colen în ăștia 5 ani? S-a trezit după 5 ani că a fost neîndreptățit, sau că beam, sau că îl deranja fosta mea soție?  E foarte important de știu.

Dacă a fost neîndreptățit în vreun fel, avea o grămadă de variante să își câștige dreptul. Există justiție. Noi nu împărțim nimic în presă. Nu știu dacă ați observat, dar după aproape 20 de ani de când Tavi Colen a plecat de la formația Talisman, eu nu am declarat absolut nimic. Nici despre ce a declarat el și nici nu am făcut vreo declarație. Eu cred că amândoi ar trebui să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a dat posibilitatea de a avea aceste realizări mărețe împreună.

Eu cred că ar trebui ca unul să ne mulțumim celuilalt pentru faptul că am trăit niște momente extraordinare împreună. Eu cred că ar trebui să nu ne reproșăm nimic în acest moment unul celuilalt, atâta timp cât noi doi, în anii 90, așa cum au fost, buni sau răi, frumoși sau urâți, am reușit să fim cel mai important fenomen muzical al anilor 90. Eu cred că orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil .”, a spus Alin Oprea.

Ce spune Alin Oprea despre acuzațiile aduse de Tavi Colen

Unul dintre motivele pentru care se crede că Tavi Colen a decis să plece din trupă este că Alin Oprea a pretins greșit că el a compus piesele trupei, că avea probleme cu alcoolul și că fosta soție a solistului intervenea prea mult în concertele lor, conform declarațiilor sale.

„ Denise Rifai: Cine a compus piesele trupei Talisman?

Alin Oprea: Eu am compus toate melodiile formației Talisman, de la prima piesă, până la ultima melodie. Piesele sunt compuse de mine, cu 2-3 excepții foarte importante.

Denise Rifai: Vă căra după concerte?

Alin Oprea: Să fim serioși…Am fost un om care a băut alcool ca oricare al om, nu puțin și nu mult, civilizat. Nu căra nimeni pe nimeni.

Denise Rifai: Făcea regulile fosta soție?

Alin Oprea: Aici avea dreptate Tavi. Erau momente în care ea intervenea între noi și practic era o luptă de orgolii între ei doi, pe nimic altceva, decât pe monopolul asupra mea .”, a declarat artistul.

În prezent, Alin Oprea respinge acuzațiile aduse de fostul său coleg din trupă, Tavi Colen.

Adauga un comentariu