Cancan ultimă oră

Ce cadou i-a oferit Simina de la „Puterea Dragostei” lui Alex Zănoagă de ziua lui

Publicat: 13 mart. 2021
Simina de la „Puterea Dragostei” și soțul ei, Alex Zănoagă

Simina de la „Puterea Dragostei” i-a serbat vineri, 12 martie, ziua soțului său Alex Zănoagă. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a împlinit vârsta de 23 de ani. Bruneta i-a pregătit un cadou special. Ea a mers la salonul de înfrumusețare unde s-a machiat și s-a coafat profesional.

Chiar ea a fost cadoul pentru soțul său Zănoagă. Simina Loica și-a uimește soțul de ziua lui.

„Astăzi este ziua lui Alex. Am fost să mă machiez de ziua lui ca să fiu drăguță, nu că n-aș fi! Dar voiam să fiu și mai drăguță. Sper să vă placă machiajul. M-am și împletit. Este singura coafură care merge la orice sunt îmbrăcată.” a zis Simina de la „Puterea Dragostei”.

Mai mulți foști concurenți, dar și actuali membrii „Puterea Dragostei” i-au urat „la mulți ani” lui Alex Zănoagă.

Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”, o familie fericită

Alex și Simina s-au cununat, apoi au devenit părinți. Ei au împreună un băiat pe nume Dominic, care va împlini curând vârsta de 1 an.

În luna aprilie a acestui an, cei doi îndrăgostiți se pregătest să îi ia moțul micuțului Domi. În prezent, Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună într-un apartament din Capitală, alături de fiul lor.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este mai fericită ca niciodată alături de Alex și băiețelul ei.

Deși gurile rele spun multe, Simina pare că trece cu vederea hate-ul primit din partea unor internauți. Recent, în mediul online, Simina de la Puterea Dragostei a primit mai multe mesaje în care era întrebată de greutatea ei.

Bruneta a evitat să răspundă, spunând că încă mai are de lucrat, iar atunci când va fi pe deplin mulțumiță de silueta ei, se va cântări și le va arăta urmăritorilor ei.

 „ Stai toată ziua pe Instagram, în loc să mergi la sală! De asta te-a părăsit Alex!”, este mesajul transmis de un internaut pe instagramul

Simina, acuzată că Alex Zănoagă nu este tatăl lui Dominic

Simina de la Puterea dragostei s-a confruntat cu foarte multe comentarii răutăcioase cu privire la tatăl lui Dominic.

Internauții au remarcat de multe ori că Dominic ar avea trăsături comune cu… Jador. Deși acest lucru este imposibil, bruneta a răbufnit de mai multe ori atunci când s-a lovit de aceste comentarii.

„Poate așa știi tu de la mama ta că ești copilul tatălui tău, dar tu ești al vecinului. Să știi că în cazul tău este posibil! Dar în cazul meu nu! După cum vedeți, Dominic seamănă cu Alex. Eu cu Jador nu avem cum să facem un copil”, i-a răspuns Simina de la Puterea dragostei unei internaute, pe Instagram.

Adauga un comentariu