Cancan

Ce condiții a pus Nicoleta Luciu pentru a se întoarce în televiziune

Publicat: 12 iul. 2020

Ce face, dar mai ales… cum arată Nicoleta Luciu de când s-a retras din lumina reflectoarelor, este cu siguranță o curiozitate justificată, mai ales în rândul bărbaților. Ei bine, aflați că bruneta cu bust impresionant nu a divorțat, așa cum poate sperau unii, ci își trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei departe de România, pe un yacht de lux. În fiecare vară, de câțiva ani, bruneta își ia cei 4 copii, pe Zsolt Jr, și tripleții Kim Karoly și Kevin, dar și soțul, și pleacă în Croația. Avem și o veste de ultimă oră: Nicoleta Luciu s-ar putea întoarce în televiziune! Detaliile, în rândurile ce urmează…

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani, atunci când a luat decizia să se mute definitiv la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, mai aproape de soț, un afacerist ce deține mai multe firme în zonă.

De când a plecat din București, viața ei s-a schimbat radical și a putut să se implice total în creșterea și educare celor 4 copii. Actrița face atât teme cu ei, cât și diverse sporturi, ei având program zilnic bine stabilit, la Miercurea Ciuc. Pe lânga asta, bruneta își face și timp să gătească zilnic, tot soiul de bunătăți, mai mult pentru copii și soț decât pentru ea. Nicoleta este și acum ca în vremurile ei bune, tot la diete, pentru că este aproape obsedată să aibă un corp perfect, conform unor surse din anturajul ei.

Pe perioada verii însă, an de an, actrița pleacă cu cei 4 copii și cu soțul ei, în Croația, pe iaht. Și acolo, ca și acasă, gătește zilnic și se ocupă de copii.

S-ar întoarce în televiziune în anumite condiții

“Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă însă sau baie. Copiii fac toți sport atât iarna, cât și vara, așa că ei n-au timp să se plictisească pe iaht. Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă.

În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, susțin surse din anturajul brunetei pentru Ciao.ro.

Adauga un comentariu