BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce date nu trebuie să lipsească obligatoriu de pe un contract de muncă? Aflați de la Costel Grojdea, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 12 iulie 2022, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent Costel Grojdea, inspectori șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Iași. Specialistul va discuta despre măsurile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească angajatorii pe timp de canicula, în ce condiții se pot angaja minorii pe timpul verii, ce trebuie să scrie obligatoriu într-un contract de muncă. De asemenea, inspectorul șef al ITM Iași va discuta și despre amenzile aplicate anul acesta, accidente de munca dar și campaniile pe care le vor derula în următoarea perioadă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu