Cancan

Ce daune i-a lasat un AVC suferit în puşcărie lui Leo de la Strehaia. „Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat…”

Publicat: 18 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce daune i-a lasat un AVC suferit în puşcărie lui Leo de la Strehaia. Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat
În timpul detenției, Leo de la Strehaia a suferit un AVC care l-a schimbat total

Leo de la Strehaia a trecut prin perioade dificile în timpul detenției, iar acum, la scurt timp după eliberarea sa, a dezvăluit consecințele unui AVC suferit în închisoare.

Leo de la Strehaia a petrecut trei luni într-o stare dificilă şi a fost dependent de scutece după ce a suferit un accident vascular cerebral. Controversatul afacerist a fost închis în urmă cu doi ani, după ce a fost găsit vinovat de evaziune fiscală în anul 2021.

Ce daune i-a lasat un AVC suferit în puşcărie lui Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. În timpul detenției, el a suferit un AVC care i-a produs daune ireparabile.

„Păi, da, cum să nu simt probleme, mai uit, nu sunt în totalitate. Nu îmi aduc aminte tot ce s-a întâmplat, mi-am pierdut memoria. Mai țin minte unele lucruri, dar doar în mare, în rest nu mai țin minte. Eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat în viața mea. Trei luni de zile am stat numai în pat, cu pampers, nu m-am dat jos din pat, deci nu m-am dat jos din pat trei luni. Consider că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc pentru că mai am câteva misiuni pe pământul ăsta”, a declarat Leo de la Strehaia, în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță„.

Leo de la Strehaia  a rămas cu sechele grave

Leo de la Strehaia a suferit o intervenție chirurgicală, însă a experimentat ulterior o perioadă de dezorientare și a rămas cu sechele grave.

„Am fost operat și a fost problema că eu știu când am ajuns la spital, în 20 decembrie, și eu când m-am trezit a fost 28 martie. Trei luni de zile! În perioada asta nu am știu deloc de mine. Nu știu nimic ce am vorbit, ce s-a întâmplat, cum a fost. Nu-și mai făceau efectul medicamentele, trebuia să mă opereze de urgență, dacă nu mă operau muream. M-au operat aici și mi-au scos o parte din craniu, deci e o operație foarte dificilă. Mi-a scos o bucată din el, deci partea stângă eu aici nu o mai am, acum trebuie să preia funcțiile partea din dreapta. Am probleme cu echilibrul, nu pot să merg singur, eu nu mă descurc, nici la baie dacă merg singur nu pot să merg”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Dana Criminala îi este alături lui Leo de la Strehaia, după eliberare

Leo de la Strehaia trăiește viața la maxim după ce a ieșit din închisoare. Bărbatul a fost surprins, de curând, la o plimbare alături de Dana Criminala. Bărbatul este înconjurat de dragostea și atenția întregii familii.

De curând s-a filmat în mașină alături de Dana Criminala, fiul său, nora și nepotul. Leo părea extrem de fericit în preajma lor, iar pe fundal rula melodia lui „Pachete, numai pachete, am dat la multe vedete”.

Maneaua a fost făcută special în cinstea lui Leo de la Strehaia, în urmă cu mai mulți ani, iar în prezent, la scurt timp după ce a fost eliberat, bărbatul o ascultă alături de întreaga familie, bucurându-se de libertate.

În timpul detenției, Leo de la Strehaia a suferit un AVC care l-a schimbat total.

Adauga un comentariu