Cancan

Ce diferență de vârstă este între Cristina Cioran și iubitul său? Ce planuri are actrița pentru anul acesta

Publicat: 21 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce diferență de vârstă este între Cristina Cioran și iubitul său Ce planuri are actrița pentru anul acesta
Cu toate că Cristina Cioran are vârsta de 44 ani, aceasta are o fire copilăroasă

Chiar dacă Cristina Cioran are o vârstă de 44 ani, iar iubitul său 37 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună. Cei doi se înțeleg de minune, vedeta având o fire mai copilăroasă. În urmă cu 6 luni de zile, actrița a adus pe lume o fetiță ceea ce a făcut-o să fie mai fericită ca oricând. De curând, vedeta a mărturisit și care este marele său plan pe anul acesta.

Când vine vorba despre nuntă, frumoasa actriță a menționat că este în plan însă nu știe exact când va avea loc. Artista a declarat că pe primul loc este bebelușul în momentul de față. Printre vedetele de la noi care se gândesc la căsătorie este și Iulia Albu în vârstă de 40 ani care vrea să-și unească destinul alături de iubitul său.

Diferența de vârstă dintre Cristina Cioran și iubitul său

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt împreună de doi ani și au o fetiță. Deși între cei doi există o diferență de 7 ani, acest lucru nu a fost un impediment pentru relația lor. Chiar dacă vedeta are vârsta de 44 ani, aceasta este o fire mai copilăroasă. Actrița a declarat că se potrivesc de minune și că nu ar fi avut nevoie de un bărbat mai mare decât ea. Iubitul său a cerut-o în căsătorie la o săptămână după ce s-au cunoscut însă frumoasa blondină nu i-a oferit un răspuns la vremea respectivă. Cei doi aveau planuri de căsătorie chiar înainte de aflarea veștii că va urma să aducă pe lume un copil, motiv pentru care au decis să amâne pasul cel mare.

Înainte de a-și cunoaște actualul iubit, Cristina Cioran a avut o relație cu Trăian Văduva timp de 10 ani. Aceasta a menționat că era foarte nefericită când l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu. Trecuse printr-o relație toxică și nu era interesată de nimic. Însă, viața i-a adus împreună din întâmplare. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată de către o prietena a Cristinei Cioran și a fost cucerită imediat de către umorul, nonșalanța și cinismul lui Alexandru Dobrescu.

” Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătite. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă.”, a declarat Cristina Cioran.

Ce planuri are actrița pentru anul acesta

Cu toate că vedeta se axează la momentul actual pe micuța Ema, aceasta nu exclude faptul de a mai face un copil. Întrebată în nenumărate rânduri de către urmăritori dacă își mai dorește un alt copil, Cristina a mărturisit de curând că se gândește la o posibilă sarcină. Vedeta a menționat că nu știe dacă se va mai întâmpla acest lucru, însă și-ar mai dori și alți copii.

„Mi-aș mai dori și alți copii, dar nu știu dacă vor mai veni sau va mai veni încă unul, vom vedea anul acesta!”, a declarat Cristina Cioran.

Chiar dacă actrița a trecut prin clipe dificile atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa, aceasta nu exclude de a avea din nou o sarcină. Vedeta a născut-o pe Ema prematur, iar asta a speriat-o teribil. Micuța a fost adusă pe lume la vârsta de 7 luni din cauza unei bacterii pe care Cristina a luat-o. Deși a urmat un tratament prescris de medic și totul era bine, actrița a fost nevoită să nască mai devreme, iar cea mică să stea pentru o perioadă într-un incubator.

Cu toate acestea, Cristina Cioran în vârstă de 44 ani a trecut cu bine peste acel moment dificil. Alături de iubitul său se bucură de momentele pe care le petrec împreună cu fiica lor, artista postând pe rețelele de socializare progresul pe care cea mică îl face. O altă vedetă ce se bucură de familia pe care o are este și Ducu Ion. După o căsătorie ce nu a funcționat, acesta s-a recăsătorit, regăsindu-și fericirea în brațele altei femei.

Adauga un comentariu