Cancan

Ce vârstă are Iulia Albu? Vedeta își mai dorește un copil alături de iubitul său

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Iulia Albu Vedeta își mai dorește un copil alături de iubitul său
În vârstă de 40 de ani, Iulia Albu are o carieră înfloritoare în domeniul modei, fiind cunoscută în mod special pentru criticile aduse vedetelor, în ceea ce privește ținutele lor

Deși Iulia Albu a fost criticată la vârsta adolescenței pentru felul în care arăta, aceasta a ajuns unul din cei mai influenți fashion editori din România. Frumusețea răpitoare a vedetei captează privirile fiecărei persoane. La fel de atrăgătoare este și sora sa, Karin. În ceea ce privește viața privată a criticului de modă, aceasta este foarte fericită alături de actualul său iubit.

Cu toate că vedeta vorbește mereu în public de Mike, la evenimente cei doi se afișează destul de rar împreună. Ba mai mult, criticul de modă a menționat că iubitul său a susținut-o mereu și a ajutat-o să ia alegerile potrivite.

Ce vârstă are Iulia Albu? Detalii din viața vedetei

Puțini știu că Iulia Albu în vârstă de 40 ani a fost criticată în copilărie pentru felul în care arăta. Aceasta a fost supusă bullying-ului în timpul adolescenței din cauza faptului că era mult prea slabă. Criticul de modă a ținut o cură de îngrășare destul de drastică și a pus 20 kilograme. Însă, din cauza faptului că era stresată la facultate cu învățatul, vedeta a slăbit mai apoi 22 kilograme. Într-o postare pe Instagram, Iulia Albu a scris că așa este codul ei genetic și nu are ce face în această privință. Aceasta nu face sport și nici nu ține cont de un regim alimentar. Ba mai mult, vedeta a scris că în domeniul său s-a lovit de multe ori despre anumite preconcepții cu privire la cum ar trebui să arate corpul unei femei.

„Nu este OK să faci body shaming. Nu este OK să crezi și să susții că, dacă nu ești suficient de slabă, de grasă, nu ai bustul suficient de generos, sau este prea mare, și nasul suficient de mic, nu ești în regulă.”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Instagram.

Frumusețea șatenei este moștenită din familie. Iulia Albu și sora sa Karin seamănă izbitor de bine, amândouă fiind la fel de fermecătoare. La fel de frumoasă și grațioasă este și fiica vedetei, Mikaela fiind copia fidelă a mamei sale. Deși a încercat să-și țină fata departe de ochii curioșilor, Mikaela a dorit să își facă cont de Instagram.

Fiind cunoscută pentru faptul că critică mereu ținutele vedetelor, în cadrul emisiunii „Poliția modei”, Iulia Albu a mustrat-o din nou pe Oana Roman în vârstă de 45 ani. Aceasta a ținut să menționeze, că nu a criticat-o niciodată pentru kilogramele sale în plus ci pentru stil. Mai mult de atât, vedeta este deranjată de pozele editate ale Oanei Roman, în care se observă mobila strâmbată din cauza editării excesive. De asemenea, Iulia Albu a ținut să precizeze că fiica lui Petre Roman a evoluat de-a rândul anilor în ceea ce privește stilul.

Ce planuri are vedeta alături de iubitul său

Destul de discretă în ceea ce privește viața sa privată, vedeta a declarat de curând că își dorește un copil alături de iubitul său. Iulia Albu are o relație de cinci ani alături de Mike. Cei doi s-au cunoscut la un blind date organizat de către o prietenă. Deși nu sunt căsătoriți, în cadrul unei emisiuni vedeta l-a numit pe bărbat, „soțul meu”. De asemenea, criticul de modă a declarat că în momentul în care cei doi se vor căsători va fi ceva special, dar nu grandios. Iubitul său, pe numele său real Mihai Alexandru a locuit pentru o perioadă lungă la Londra, unde și-a făcut și studiile. În cele din urmă, bărbatul a renunțat la viața pe care o avea acolo pentru a continua relația cu vedeta. Iulia Albu nu putea părăsi țară din cauza fetei sale și studiilor pe care trebuia să le termine, motiv pentru care Mike s-a mutat în România.

” Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a declarat criticul de modă.

În vârstă de 40 de ani, Iulia Albu are o carieră înfloritoare în domeniul modei, fiind cunoscută în mod special pentru criticile aduse vedetelor, în ceea ce privește ținutele lor. Deși mariajul anterior nu a avut un final fericit, aceasta și-a găsit fericirea în brațele actualului iubit.

Adauga un comentariu