International

Ce efecte adverse prezintă fiica lui Vladimir Putin după ce a făcut vaccinul rusesc!

Publicat: 14 aug. 2020
Vladimir Putin cu steagul Rusiei
Vladimir Putin

Ce efecte adverse prezintă fiica lui Vladimir Putin după ce a făcut vaccinul rusesc! Rusia a dezvoltat primul vaccin anti-coronavirus, iar fata lui Vladimir Putin a făcut acest vaccin. Președintele rus anunță care sunt efectele adverse.

„Din ce ştiu eu, vaccinul împotriva infectării cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, într-o premieră mondială”, a spus marți preşedintele rus, Vladimir Putin

Ce efecte adverse prezintă fiica lui Vladimir Putin după ce a făcut vaccinul rusesc!

Putin a transmis că fata lui a prezentat temperatură ușoară după ce i s-a administrat a doua injecție. Ulterior, starea ei s-a ameliorat repede, iar în prezent aceasta nu prezintă niciun alt simptom.

“Și asta este totul. După a doua injecție, a doua vaccinare, temperatura a crescut și ea puțin, dar apoi totul a ajuns la normal, se simte bine, iar titlurile (anticorpi pentru coronavirus) sunt mari”, a spus președintele rus.

”Știu că acest vaccin așa cum ați spus, a fost făcut pe baza vectorilor adenovirali, dar avantajul, în opinia mea, este că a fost creat pe baza vectorilor adenovirali umani, și funcționează mai exact, formează un anticorp stabil și o imunitate celulară, știu foarte bine acest lucru, pentru că una dintre fiicele mele a primit un astfel de vaccin. Cred că, în acest sens, a luat parte la experiment “, a mai afirmat Putin la o întâlnire cu membrii guvernului.

Președintele Vladimir Putin nu a vrut să menționeze care dintre cele două fiice ale sale şi-a injectat vaccinul, Maria sau Ekaterina. Conform presei din Rusia, există probabilitatea ca Maria Vorontsova să fie cea care a testat vaccinul, pentru că ea a absolvit Medicina și este implicată în construcția unui spital în apropiere de Sankt Petersburg.

Vladimir Putin susţine că Rusia are vaccinul împotriva coronavirus! Fiica acestuia ar fi fost vaccinata împotriva coronavirus

Vladimir Putin susţine că fiica acestuia s-a vaccinat deja împotriva coronavirus. Acesta a spus că vaccinul este chiar eficient şi formează o imunitate puternică şi un grad ridicat de protecţie. Vaccinul a trecut de toate verificările necesare, susţine acelaşi Vladimir Putin.

„Ştiu că funcţionează chiar eficient, formează imunitatea puternică şi, repet, a trecut de toate verificările necesare”, a afirmat liderul de la Kremlin.

Asemenea teste clinice necesită o rată semnificativă de participanţi care au fost infectaţi pe care să se teste eficienţa vaccinului. Este o etapă considerată esenţială înainte ca un vaccin să primească aprobare pentru a fi reglementat.

Elita rusească, formată din oameni de afaceri, directorii de companii şi politicieni, a avut acces la un vaccin experimental anti-COVID, dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova, încă din luna aprilie, scrie publicaţia Bloomberg.

Preşedintele Rusiei a afirmat că spera ca în curând, vaccinul împotriva coronavirus va intra în producţie de masă. Aprobarea Ministerului Sănătăţii a fost cel de-al treilea pas a testării. Aprobarea reprezintă efectuarea testelor clinice mai ample, pe mii de participanţi.

OMS a reacţionat cu precauţie la anunţul lui Vladimir Putin referitoare la anunţul făcut de cercetătorii ruşi.

„Există în prezent sute de vaccinuri (împotriva COVID-19) în proces de testare şi trebuie să îndeplinească toate normele şi reglementările prevăzute pentru a fi aplicate în siguranţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al OMS, Christian Lindmeier, la o conferinţă de presă. Oficialul OMS a declarat că în unele ocazii „sunt raportate descoperiri care ulterior întârzie, pentru a parcurge toate fazele necesare” şi a putea fi aplicate pe scară amplă.

Adauga un comentariu