Cancan

Ce emisiune va prezenta Andreea Mantea. Frumoasa brunetă revine pe micile ecrane

Publicat: 24 sept. 2020
Ce emisiune va prezenta Andreea Mantea
Frumoasa brunetă va fi subiectul propriei emisiuni de care o va prezenta la Kanal D - "Trăiri cu Andreea Mantea"

Ce emisiune va prezenta Andreea Mantea. Are o carieră de succes, iar în plan sentimental lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D este gata să pună punct pauzei profesionale și să revină pe sticlă. În mai puțin de două săptămânii, fanii o vor revedea la TV.

Andreea Mantea este una dintre cele mai celebre prezentatoare din România. Ea a reușit să-și contureze o carieră de succes, fiind gazda celor mai urmărite emisiuni ale momentului. Până de curând, ea a prezentat emisiunea Puterea Dragostei, care s-a bucurat de un rating de zile mari. Cu toate acestea a renunțat la acest proiect după numai două sezoane. Și aceasta deoarece situația se complicase și avea nevoie de o schimbare. De atunci, pe vedetă am putut s-o urmărim pe rețelele de socializare, dar a promis că pregătește și alte surprize. Iată că s-a ținut de cuvânt și urmează să revină pe micile ecrane cu o emisiune interesantă.

Iată ce emisiune va prezenta Andreea Mantea

Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei, iar locul i-a fost luat de către Cristina Mihaela. Plecarea celebrei prezentatoare a fost un șoc pentru fanii ei, care au sperat în tot acest timp o revenire. Ea a precizat că a plecat din Istanbul din cauză că fiul ei începuse să fie afectat de faptul că era departe de restul familiei, de prieteni și îți dorea foarte mult ca cel mic să fie educat în țară. Totuși, au existat și anumite zvonuri conform cărora plecarea ei s-a datorat relației pe care o are de mai bine de cinci ani cu un bărbat misterios. Ei nu se mai înțelegeau atât de bine de la distanță.

Acum, se pare că Andreea Mantea va da din nou lovitura! Ea a precizat că are multe proiecte în desfășurare și multe oferte de angajare și cu siguranță se va reîntoarce curând la TV. Iată că totul s-a adeverit! Din data de 5 octombrie, Mantea revine în fața fanilor cu un reality-show care îi poartă numele și cu care speră să uimească.

Este vorba despre emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” care va fi difuzată în fiecare luni de la ora 23:00. În această emisiune, cei de acasă vor avea ocazia să urmărească momente importante din viața Andreei, precum și persoane interesante pe care le întâlnește în drumul ei.

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea iubește și este iubită

Prezentatoarea de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste, fapt confirmat chiar de ea. Cu toate acestea, frumoasa brunetă încă nu pare pregătită să-i dezvăluie identitatea celui care i-a cucerit inima.

„Andreea și iubitul ei s-au cunoscut în vara lui 2016! Da, de atunci datează relația celor doi. Ei s-au combinat pe platourile de filmare ale unui show de succes difuzat săptămânal la Kanal D. Ea era prezentatoare alături de Bursucu, în timp ce el, «omul din casca ei». Sau, mai concret, producătorul”, sustin surse din anturajul celor doi.

Chiar dacă la început au fost doar mici tachinări colegiale, deplasările dese în țară au transformat prietenia într-o relație interesantă, la început interzisă. Colegilor din echipa emisiunii nu le-a luat mult până când s-au prins că între cei doi s-a infiripat ceva, însă au preferat să păstreze discreția absolută. Și se pare că au reușit, câtă vreme ani la rând nu a „transpirat” nimic legat de această poveste interesantă de iubire.

Acum, dacă tot s-a aflat ce emisiune va prezenta Andreea Mantea, nu ar fi exclus ca producător să fie chiar iubitul ei.

Adauga un comentariu