Cancan ultimă oră

Ce este Dieta Balerinei, dieta cu care slăbește Monica Tatoiu 1 kg pe zi

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce este Dieta Balerinei dieta cu care slăbește Monica Tatoiu 1 kg pe zi
Monica Tatoiu a dezvăluit că ține o dietă care o ajută să slăbească 1 kg pe zi, Dieta Balerinei

Monica Tatoiu a dezvăluit că ține o dietă care o ajută să slăbească 1 kg pe zi, Dieta Balerinei sau Dieta Balerina. Dieta Monicăi Tatoiu nu este una ușoară, dar eficientă și dacă este ținută pe termen scurt nu implică riscuri. Totuși, Monica Tatoiu avertizează că în primele două zile există riscul de a apărea dureri de cap.

Invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a povestit că, de fiecare dată când simte că a mai luat un kilogram sau când vrea să scape rapid de câteva dintre ele, apelează cu încredere la Dieta Balerinei.

Ce este Dieta Balerinei, dieta cu care slăbește Monica Tatoiu 1 kg pe zi

Dieta Balerinei este un regim de slăbit este o dietă hipocalorică cu rezultat sigure, însă nu este o dietă pe care să o umezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă.

„Balerina este o dietă potrivită pentru cine vrea să slăbească repede, dar nu foarte multe kilograme. Ea a fost concepută pentru pacienții supraponderali care trebuie operați. Întrucât numărul de calorii este foarte redus, pacienții pierd repede câteva kilograme înainte de intervenția chirurgicală.

Desigur, poți ține această cură de slăbire și dacă nu ai probleme de sănătate – dar nu în cazul în care vrei să slăbești mai mult de 2-3 kilograme. În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă…, a mai spus Monica Tatoiu la „Teo Show”, oferind şi schema de regim.

Monica Tatoiu: „Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat”

Monica Tatoiu a povestit și care este schema de regim. Aceasta a explicat că este necesar să existe câte o masă din două în două ore și se începe de la ora 8.00 dimineața.

„Se mănâncă din 2 în 2 ore, de la 08.00 la 20.00 şi se ţine 4 zile. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa un sandwich de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara UN pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!”, îi povestea atunci Monica Tatoiu lui Teo Trandafir.

Adauga un comentariu