Cancan

Ce face Mirela Vaida în izolare, după ce Antena 1 a întrerupt filmările pentru Acces Direct

Publicat: 03 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce Antena 1 a întrerupt filmările pentru Acces Direct, Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor cum se simte în această perioadă.

Primele cazuri de coronavirus de la Acces Direct au fost Vulpița și Viorel. Ulterior, a mai fost confirmat un caz în rândul echipei Acces Direct, motiv pentru care filmările pentru Acces Direct au fost întrerupte.

Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu și se simte foarte bine. Astăzi, prezentatoarea TV a profitat de vremea frumoasă și a stat la plajă. Timpul petrecut alături de familie îi priește de minune!

”Nu-i rău nici în izolare”, a scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Echipa ”Acces Direct” va sta acasă pentru o perioadă nedeterminată

Redacția și platoul „Accest Direct” au fost eliberate, aerisite și toate încăperile au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată. De asemenea, au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Toată echipa ”Acces Direct” va sta acasă pentru o perioadă nedeterminată de timp și va ține legătura în permanență cu cei de la DSP. Mirela Vaida a comunicat că și-a făcut testul rapid pentru COVID-19 care a ieșit negativ.

„Buna dimineata! Luni, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale.

Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! ??”, a mai scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram, zilele trecute.

Adauga un comentariu