Cancan ultimă oră

Ce frumoși s-au făcut fiul și fiica lui Mihai de la 3 Sud Est! Toată familia se roagă pentru recuperarea lui

Publicat: 28 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce frumoși s-au făcut fiul și fiica lui Mihai de la 3 Sud Est Toată familia se roagă pentru recuperarea lui
Mihai Budeanu și Emilia sunt împreună de 22 de ani și au o familie foarte frumoasă

Mihai Budeanu se numără printre fericiții tătici care au fost binecuvântați de Dumnezeu cu o fată și un băiat. El și soția sa, Emilia Budeanu, sunt foarte mândri de copiii lor. Ștefan este un virtuoz al pianului și a câștigat mai multe concursuri importante de muzică. Iar Sara ar putea deveni un model de succes.

Fiul lui Mihai Budeanu este foarte talentat la pian

În trecut, Mihai de la 3 Sud Est și-a ținut viața personală departe de ochii presei, mai ales după ce au apărut pe lume și copii: Sara și Ștefan-Mihai Budeanu. La vârsta de 10 ani, băiatul cunoaște multe dintre tainele pianului și are toată susținerea părinților, dar și a surorii sale care este mai mare.

Fiul lui Mihai Budeanu a obținut premiul întâi pentru interpretarea din cadrul Concursului Național de Pian “Musica Mundi” în vara anului trecut. Și, după cum puteți observa în galeria foto a articolului, tatăl său celebru l-a felicitat public.

Sara ar putea deveni un model de succes

Sara Budeanu are 13 ani și seamănă mai mult cu tatăl ei. Deși nu postează foarte des pe contul său oficial de Facebook se vede foarte clar că blițurile “o iubesc” foarte mult, cum se spune… și, dacă și-ar dori, ar putea avea o carieră frumoasă în lumea modelingului.

Emilia și Mihai, poveste de dragoste ca-n filme

Emilia și Mihai Budeanu s-au cunoscut în vremea liceului, mai exact când aveau 17 ani, și tot atunci și-au început povestea de iubire pe care continuă să o scrie și astăzi… Mai ales în această perioadă delicată în care artistul se luptă cu virusul SARS-CoV-2. Emilia a devenit soția lui cântărețului în 2005, iar în prezent au 22 de ani de relaţie.

„Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a precizat colegul de trupă Viorel Șipoș.

Adauga un comentariu