Din lumea filmului

Ce funcție deține Alexandru Vaida. Soţul Mirelei Vaida este un caz special în vremurile noastre

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce funcție deține Alexandru Vaida. Soţul Mirelei Vaida este un caz special în vremurile noastre
Alexandru Vaida este o prezenta discreta in lumea showbiz-ului

De mai bine de zece ani, Alexandru Vaida și Mirela Vaida trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta reușește cu brio să îmbine viața de familie cu cea profesională. Cei doi sunt împreună din anul 2009 și formează o familie fericită alături de cei trei copii pe care îi au împreună.

Cererea în căsătorie a fost una cu totul neașteptată, întregul episod având loc la semafor.  „Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot, La Unirii- la fântâni. E de bun augur!”, spunea Mirela Vaida.

Ce funcție deține Alexandru Vaida

Soțul celebrei prezentatoare tv călătorește extrem de mult prin prisma locului de muncă pe care îl are. Alexandru Vaida deține funcția de director comercial la o companie. Cei doi se completează perfect în viața pe care o trăiesc. Soțul Mirelei este o apariție discretă căruia nu îi place să iasă în prin plan.

„El este un tip mai retras.

Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui.

Asta e meseria lui”, a menţionat Mirela Vaida într-un interviu pentru revista Viva.

Cați copii are Mirela Vaida

Mirela Vaida are alături de Alexandru Vaida trei copii: pe Carla, Vladimir şi Tudor Ştefan. La puțin timp după ce a născut pe ultimul băiat , Mirela a precizat:

”La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit notă 10 la naștere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co.”.

Cu toate că se declară o femeie împlinită atât în plan profesional, cât și personal, Mirela Vaida trăiește mereu cu mare durere în suflet. Cei trei copii ai soților Vaida au fost diagnosticați cu o afecțiune dificilă încă de la naștere. Chiar dacă eu mers la medici mereu, nu există un tratament care să vindece complet respectiva boală. Mai exact, toți cei tri copii ai Mirelei Vaida au dermatită atopică încă din naștere.

Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre afecțiunea de care suferă cei mici, dar și despre modul în care gestionează situația. Prezentatoarea susține că băiatul cel mare este mai puțin afectat acum și situația s-a mai reparat. Cu toate acestea, fiica și mezinul familiei au mai mereu pielea uscată și chiar se aleg cu răni deschise uneori. Iar toate aceste leziuni sunt foarte dureroase și se vindecă extrem de greu, povestește vedeta TV.

Adauga un comentariu