Magazin

Ce geanta antifurt să alegi dacă ești femeie?

Publicat: 06 mai 2022

Poți găsi multe rucsacuri cu funcții suplimentare interesante, unele cu un port USB care îți permite să conectezi telefonul mobil la un hard de alimentare în interior. Altele vin cu un buzunar special izolat mic pentru a păstra lichidele sau medicamentele la rece. Oricum, tine cont de nevoile tale si de utilitatea avantajelor unui ghiozdan antifurt!

Ce ghiozdan antifurt să alegi cand ești femeie?

Desigur, rucsacurile antifurt care seamănă cu capsule sau mini-seifuri sunt foarte practice, dar când vine vorba de stil, nu este chiar așa, mai ales când ești o victimă a modei! Imposibil să ieși în restaurante sau cluburi cu un rucsac capsulă. Nu îți face griji, avem soluția.

Există rucsacuri care îmbină siguranța, confortul și eleganța. Desigur, s-ar putea să nu fie la fel de eficiente atunci când transporți un computer sau o tabletă, dar au avantajul suplimentar de a-ți păstra bunurile în siguranță și în stil. Aceste rucsacuri pot fi purtate în fiecare zi, precum și în călătorii, sunt foarte șic și se potrivesc cu toate ținutele tale. Indiferent dacă sunt casual sau mai elegante! Aceste rucsacuri sunt adaptabile și pot fi purtate în trei moduri: pe umeri, peste corp sau pur și simplu cu mâna. Tu decizi, dupa dorintele tale!

Principalele caracteristici ale acestor genți atât de elegante

  • Securitate: Cu aceste rucsacuri antifurt, te poți deplasa în siguranță în locuri aglomerate. Au fost proiectate să nu aibă fermoar vizibil în față, astfel încât nimeni să nu poată încerca să-l deschidă și să pună mâna pe lucrurile tale! Astfel, ții hoții departe de lucrurile tale!
  • Practic: Aceste rucsacuri antifurt au toate o închidere ascunsă la spate, oferind acces la un spațiu mare, bine organizat datorită diferitelor sale compartimente. Pe laterale sunt așezate și două fermoare, bine ascunse, dar foarte practice, dacă vrei să iei ceva din geantă fără să scoți totul.
  • Capacitate: În ciuda dimensiunilor reduse, au o capacitate mare de stocare, în care pot încăpea cu ușurință un computer de 13 inchi, i-pad, revistă, portofel, telefon… Ideale pentru călătorii!
  • Confort și eleganță: Foarte ușoare și destul de confortabile, nu îți vor răni spatele dacă trebuie să le porți toată ziua sau toată noaptea. Conceput să fie drăguț și șic, te vei simți frumoasă și încrezătoare atunci când îl vei avea pe spate sau pe umăr. Nici un prost gust posibil! Aspectul tău este perfect și bunurile tale în siguranță!
  • Calitate: Doar pentru că sunt elegante nu înseamnă că sunt de proastă calitate. Realizate din materiale impermeabile (oxford sau imitatie de piele) si extrem de durabile (poliester), sunt rezistente la umezeală și crestături.

Ce ar fi un ghiozdan de ultimă generație dacă nu ar fi confortabil? Spatele se sprijină pe o structură de plasă. Nu mai ezita, cumpără-ți cât mai curând un rucsac antifurt pentru a te simți în siguranță atunci când iei transportul în comun sau călătorești. Bunurile tale vor fi protejate de hoții de buzunare și tu vei simți ca toate lucrurile tale vor fi in siguranță cu acest ghiozdan antifurt!
Adauga un comentariu