International

Ce greșeală a făcut tânăra care și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, pentru a putea pleca în vacanță. Cum și-a dat seama șeful ei

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce greșeală a făcut tânăra care și-a trimis sora geamănă la muncă în locul ei pentru a putea pleca în vacanță. Cum și-a dat seama șeful ei
Surorile Ari și Noe Chance din Canada sunt foarte populare pe rețelele de socializare

Ari Chance, tânăra care și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, pentru a putea pleca în vacanță, a fost prinsă de șeful ei. Totul a ieșit la iveală după ce sora acesteia, Noe, a publicat un videoclip pe rețelele sociale. După ce „schema” fetelor a fost descoperită, Ari Chance a primit un e-mail detaliat de la șeful ei în care era mustrată serios.

O tânără din Canada, populară pe platformele de socializare, a crezut că poate să își păcălească șeful. A pus în aplicare un plan dar pe care angajatorul l-a descoperit la scurt timp. Greșeala a costat-o și s-a trezit cu un e-mail detaliat, potrivit Cancan.

Ce greșeală a făcut tânăra care și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, pentru a putea pleca în vacanță

Ari Chance este o tânără din Canada care a crezut că își poate păcăli șeful. Și-a dorit să plece într-o vacanță, pentru a se relaxa. Însă, nu aceasta a reprezentat problema în sine, ci modul în care a avut loc plecarea în vacanță. Tânăra populară pe internet a povestit că și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei! Alegerea, însă, a însemnat o mare greșeală pentru ea.

Pe platforma TikTok, Ari Chance a încărcat un videoclip în care a explicat faptul că a pus-o pe sora geamănă să îi țină locul la job. Doar că „joaca” lor a fost descoperită rapid de șef. Descoperirea a fost făcută prin intermediul unui videoclip postat de sora ei.

Ea și sora ei geamănă, pe nume Noe, postează videoclipuri pe internet în mod frecvent. De altfel, au peste 800.000 de urmăritori pe platforma TikTok. Pe aceeași platformă, Ari Chance a vorbit despre planul pe care l-a pus în practică la muncă. Dar care, în cele din urmă, nu a avut o finalitate fericită. Totuși, greșeala pe care au făcut-o i-a atras atenția șefului, descoperind, astfel, „schema”. Ari a recurs la acest gest, după ce șeful i-a refuzat cererea de concediu.

Cum a reacționat șeful tinerei

John, șeful tinerei, i-a transmis un e-mail, după ce a făcut această descoperire. Printre altele, bărbatul i-a atras atenția că un asemenea comportament este inacceptabil.

„Să mă fac înțeles: decizia ta de a o pune pe sora geamănă să te înlocuiască la muncă, în timp ce tu te aflai în vacanță, după ce solicitarea de concediu a fost respinsă, este complet inacceptabilă. Este nedrept pentru colegii tăi care respectă regulile și pentru compania care îți încredințează responsabilități. Acțiunile tale nu numai că se reflectă nefavorabil asupra ta, ci și pătează reputația companiei noastre. Acest nivel de nerespectare a protocolului este sincer șocant și nu va fi tolerat”.

Bărbatul a cerut ca Ari, angajata lui, să își prezinte scuzele și să explice imediat comportamentul de la locul de muncă. Totodată, a atenționat-o că „alte cazuri de abatere vor avea consecințe grave, inclusiv potențiale măsuri disciplinare”.

Șeful a mai continuat, conform nypost.com: „Mă aștept să ne auzim prompt, pentru a discuta cum putem aborda această încălcare flagrantă a încrederii și a profesionalismului”.

Comentarii
Adauga un comentariu