Ce i-a şoptit Robert Moscalu la ureche Alexandrei Porkolab după ce a fost eliminat de la Survivor România

05 mai 2023, 11:15,
BZI.ro, în Cancan

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor 2023, în cadrul ediției difuzate pe data de 3 mai la Pro TV. Barmanul constănțean de 25 de ani a ieșit din cursa pentru cei 100.000 de euro, dar nu a fost afectat de faptul că va pierde suma fabuloasă, ci că nu-și va mai vedea colegii. Înainte de a pleca din Republica Dominicană, i-a șoptit ceva la ureche Alexandrei Porkolab.

Timp de 17 săptămâni, Războinicul a rezistat în cursa Pro TV, dar fanii de acasă au ales ca Ștefania Stănilă să rămână în competiție și el să plece acasă.

Ce i-a şoptit Robert Moscalu la ureche Alexandrei Porkolab

Cu greu și-a stăpânit Robert Moscalu lacrimile în momentul plecării, dar n-a avut altă variantă decât să-și accepte înfrângerea, spunând:

„Mă mușcam de limbă să nu plâng, dar… Nu plâng pentru că pot pleca acasă, ci pentru că mi-au venit în minte multe imagini cu oamenii ăștia frumoși și nu pot să mă abțin. Nu plâng că voi pleca acasă, ci că o să îmi fie dor de oamenii ăștia. Nu mă așteptam să fiu apropiat de niște oameni cu care nu mi-am dorit eu să fiu prieten, dar după 4 luni am ajuns să îmi fie dor. Nu mai am cuvinte. A fost cea mai emoționantă nominalizare dintre cele 4 și m-a bulversat, cutremurat…”

Când a venit momentul despărțirii, barmanul a avut o ultimă conversație cu colega sa. Redăm dialogul dintre cei doi:

„Vezi că vin cu turtă dulce!”, a spus Robert.

Alexandra l-a întrebat: „Promiți?”, iar „războinicul” i-a confirmat.

Câți bani a primit barmanul constănțean de la Pro TV pentru participarea la Survivor România

Robert Moscalu a intrat în prima linie, încă de la început, și a reușit să reziste 17 săptămâni în Republica Dominicană. Potrivit informațiilor apărute în presă, pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o la Survivor, ar fi fost plătit cu câte 1.500 de euro. Așadar, chiar dacă n-a plecat acasă cu 100.000 de euro, va primi de la Pro TV 25.500 de euro, conform calculelor noastre. Calculat la cursul BNR actual, suma este de 125,709.90 lei.

Rămași în competiția pentru Marea Finală, care ar urma să aibă loc pe data de 24 mai, sunt: Carmen Grebenișan, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Andreea Moromete, Dan Ursa.

Șapte concurenți, în luptă pentru marele premiu

Rămași în competiția pentru Marea Finală, care ar urma să aibă loc pe data de 24 mai, sunt Carmen Grebenișan, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Andreea Moromete și Dan Ursa.

La începutul show-ului de supraviețuire, fiecare echipă avea câte 12 concurenți. În echipa Faimoșilor, mai multe vedete s-au luptat ca să intre în posesia celor 100.000 de euro. Printre acestea, se numără Vica Blochina, Ionuț Iftimoaie, DOC, Carmen Grebenișan, Maria Constantin, Ștefania Stănilă, Jorge, Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu și Gheboasă.

Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se aflau mai mulți sportivi, gata să dea tot ce e mai bun pe traseul din Republica Dominicană. Războinicii care au venit la Survivor România sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *