Robert Moscalu a făcut bani frumoși la Survivor România. Cât a primit pentru cele 17 săptămâni petrecute

04 mai 2023, 12:05,
BZI.ro, în Radio

Fostul „războinic” Robert Moscalu a încasat bani frumoși pentru cele 17 săptămâni petrecute la Survivor România. Poreclit Sonic, acesta a fost eliminat în ediția din această săptămână, publicul preferând-o pe Ștefania Stănilă. În cele din urmă, Robert Moscalu a părăsit emisiunea cu ochii în lacrimi, mulțumind tuturor pentru experiența trăită.

Robert Moscalu, în vârstă de 25 de ani, a acceptat să meargă în Republica Dominicană pentru a-și depăși limitele. Totodată, el considera că marele premiu de 100.000 de euro l-ar fi ajutat să le ofere un trai mai bun atât fiicei, cât și soției sale. Visul său a fost spulberat miercuri, după ce Daniel Pavel a anunțat, la consiliul de eliminare, că a venit momentul să iasă din competiție!

Robert Moscalu a făcut bani frumoși la Survivor România

În cadrul ediției Survivor de miercuri, 3 mai, Robert Moscalu a plecat din Republica Dominicană, după ce publicul telespectator i-a decis soarta. Pentru a o salva pe Ștefania Stănilă, propusă, de asemenea, spre eliminare, fanii au ales să-l „sacrifice” pe războinic. Chiar dacă și-a luat adio, în lacrimi, de la cei 100.000 de euro, barmanul din Constanța se va întoarce acasă cu o sumă fabuloasă!

În lacrimi, barmanul și-a luat „adio” atât de la prezentator, cât și de la colegi și experiența oferită de către show-ul de la PRO TV, spunând:

„Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile… O să îmi fie dor de Survivor România”.

Robert Moscalu a intrat în prima linie, încă de la început, și a reușit să reziste 17 săptămâni în Republica Dominicană. Potrivit informațiilor apărute în presă, pentru fiecare săptămână pe care și-a petrecut-o la Survivor, ar fi fost plătit cu câte 1.500 de euro. Așadar, chiar dacă n-a plecat acasă cu 100.000 de euro, va primi de la Pro TV 25.500 de euro, conform calculelor noastre. Și calculat la cursul BNR actual, suma este de 125.709,90 lei.

Șapte concurenți, în luptă pentru marele premiu

Rămași în competiția pentru Marea Finală, care ar urma să aibă loc pe data de 24 mai, sunt Carmen Grebenișan, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Andreea Moromete și Dan Ursa.

La începutul show-ului de supraviețuire, fiecare echipă avea câte 12 concurenți. În echipa Faimoșilor, mai multe vedete s-au luptat ca să intre în posesia celor 100.000 de euro. Printre acestea, se numără Vica Blochina, Ionuț Iftimoaie, DOC, Carmen Grebenișan, Maria Constantin, Ștefania Stănilă, Jorge, Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu și Gheboasă.

Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se aflau mai mulți sportivi, gata să dea tot ce e mai bun pe traseul din Republica Dominicană. Războinicii care au venit la Survivor România sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *