Cancan

Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, cu câteva minute înainte să moară. „Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii”

Publicat: 03 dec. 2019

Cornel Galeş s-a stins din viață fulgerător, la doar 60 de ani, într-un grav accident de circulație, în regiunea Torrent din Spania. A murit la doi ani de când s-a dus și zânica lui, așa cum îi plăcea să o alinte pe Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a suferit o depresie după moartea Ilenei Ciuculete, depresie care s-a accentuat în această perioadă, după ce a fost părăsit și de Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viață. Deși începuse o nouă relație, Cornel Galeș nu a uitat-o niciodată pe Ileana Ciuculete, marea lui iubire. Acum s-a aflat și ce i-a spus regretata artistă cu puțin timp înainte de a muri, pe un pat de spital.

„Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii, eu te aștept acolo”, i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, înainte de a muri, potrivit wowbiz.ro.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu doi ani, pe data de 14 martie 2017. Artista ar fi știut de mai mult timp că suferă de o boală necruțătoare. Ileana Ciuculete a murit prematur, la doar 65 de ani, din cauza unei ciroze hepatice galopante, boală accentuată și de hepatita C. Moartea artistei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și admirat-o și în prezent admiratorii încă îi aduc flori și îi aprind candele la locul de veci din cimitirul Străulești 2.loading...

Comentarii
  • bzi de nimic, Caracal, Gales etc., orice necaz are lumea voi umpleti 80% din spatiu(uneori luni de zile). Nu v-ati saturat sa jucati pe cadavre? Chiar nu aveti pic de decenta sa lasati mortii/disparutii si familiile lor sa se odihneasca/reculeaga in pace? Se vede ca nu aveti ce scrie, sunteti o…hartie mazgalita, dar chiar in halul asta de neoameni???

Adauga un comentariu