Cancan ultimă oră

Ce i-a transmis Liviu Vârciu fiicei sale, după ce i-a cumpărat apartament și mașină

Publicat: 05 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce i-a transmis Liviu Vârciu fiicei sale după ce i-a cumpărat apartament și mașină
Liviu Vârciu are o relație deschisă și foarte bună cu fiica lui cea mare

Liviu Vârciu a debutat în showbiz-ul românesc ca artist, însă, pe parcurs ce timpul trecea, aceasta a devenit și actor, dar și unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori TV. De asemenea, nu doar pe plan profesional lucrurile au mers strună, ci și pe plan personal.

Este un adevărat cuceritor și se poată lăuda că a fost cu multe femei. Două dintre ele l-au făcut și tătic. În total, Liviu Vârciu are trei copii, iar Carmina este fiica lui cea mare, care de curând a împlinit 20 de ani. Este un tătic responsabil și are grijă ca fetei să nu-i lipsească absolut nimic!

Liviu Vârciu i-a cumpărat fiicei sale apartament și mașină: „ Copii mari, cheltuieli mari”

Vedeta a vrut să se asigure că fiicei sale nu-i lipsește absolut nimic, astfel că tânăra în vârstă de 20 de ani are deja și casă și mașină, lucruri pe care mulți încearcă să le obțină în ani de zile. Ba mai mult, Liviu Vârciu spune că apartamentul cu două camere, dintr-o zonă foarte bună, îl va achita până la finalul acestui an. Cât despre autoturism, ei bine acesta nu s-a zgârcit deloc și i-a luat Carminei o mașină cu care să întoarcă toate privirile.

„I-am luat apartament cu două camere și îl achit până la sfârșitul anului. Am dat un avans și mai am… Copii mari, cheltuieli mari. Mă bucur foarte mult că am avut puterea să-i iau. I-am luat apartamentul într-un complex foarte frumos și sper să-i placă.

Sper să găsească un băiat cu bani mulți, sper să fie deșteaptă.

I-am luat o mașină de 3.200 de euro. Un Audi din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996. A venit la mine și mi-a zis: «Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?!». Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. «Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta». Să nu crezi că eu mașină mai scumpă mai departe de ea”, a declarat Liviu Vârciu.

Adauga un comentariu