Actualitate

Ce înseamnă când te mănâncă palma. Care este diferența între cea dreaptă și cea stângă

Publicat: 29 iul. 2020
Ce înseamnă când te mănâncă palma
O vorbă din popor spune că atunci când te mănâncă palma urmează să primești bani

Ce înseamnă când te mănâncă palma. De-a lungul timpului, mâncărimile avute în palmă au fost subiectul multor interpretări. Culmea, această superstiție nu este întâlnită doar în România, ci și la alte popoare. Mai mult, în funcție de palma în care se resimte, mâncărimea are o altă semnificație.

O vorbă din popor spune că atunci când te mănâncă palma urmează să primești bani. Dar despre care palmă este vorba totuși? Cu siguranță vi s-a întâmplat uneori să resimțiți o senzație de mâncărime în palmă. Și oricât te-ai fi scărpinat, nu reușeai să scapi de acea mâncărime. Ei bine, în România, dar și la alte popoare, există o serie de superstiții legate de mâncărimea din palmă.

Ce înseamnă când te mănâncă palma

De obicei, se spune că mâncărimea din palmă este un semn prevestitor legat de bani. Însă, în funcție de palma în care este localizată mâncărimea vei ști dacă primești sau dai bani. Dar mai bine să vedem ce înseamnă acest lucru. În chiromanție, senzația de mâncărime din palme semnifică faptul că noi energii trec prin mâini. Astfel, mâna stânga este cea pasivă, iar dreapta este cea activă.

Superstițiile de la noi dar și de la alte popoare spun că mâncărimea din palmă are legătură cu banii. Dacă te mănâncă palma dreaptă, atunci urmează să ai parte de un câștig nesperat. Și, potrivit credințelor populare, nu trebuie să încerci să atenuezi mâncărimile deloc. Pentru că altfel ai putea da cu piciorul la acest noroc.

Conform credințelor populare, dacă te mănâncă palma dreaptă, foarte curând vei avea parte de un câștig nesperat. Pentru a nu izgoni norocul, nu trebuie să încerci să atenuezi mâncărimile în niciun fel. În privința mâncărimii palmei stângi, există superstiția că aceasta anunță o pierdere financiară. Așadar, în acest caz ar trebui să-ți cântărești cu grijă afacerile în care vrei să te implici.

Și totuși, legat de mâncărimea palmei stângi, există un leac, potrivit credințelor populare. Astfel, pentru a scăpa de energiile negative trebuie să atingi un obiect din lemn cu palma stângă. Așadar, dacă ești superstițios, când te mănâncă palma stângă, scarpin-o de colțul mesei.

Dar dacă te mănâncă ambele palme…

Am aflat ce înseamnă când te mănâncă palma, fie cea dreaptă sau stângă. Dar ce înseamnă când resimți mâncărime în ambele palme? Ei bine, acest lucru nu ar trebui să îngrijoreze pe nimeni pentru că este ceva benefic. În acest caz, superstițiile spun că ghinionul te va ocoli în ziua respectivă.

Mai mult, chiar este posibil să ai parte de un câștig financiar important la care nu te așteptai. Și pentru a fi sigur că aceasta se adeverește, bagă-ți mâinile în buzunare. Totodată vei scăpa de mâncărimi lipind palmele de materialul din care sunt confecționați pantalonii.

Lucruri și obiceiuri care atrag prosperitatea

Anumite obiceiuri sau lucruri din jurul nostru au puterea de a atrage prosperitatea. De asemenea, există și reversul medaliei, când parcă mergem din ghinion în ghinion pe plan financiar. Dar haideți să vedem cum putem „chema” banii la noi. Astfel, portofelul este una dintre sursele importante de economisire a banilor. Alege unul roșu pentru a atrage prosperitatea. De asemena, păstrează facturile și bonurile ordonate.

Orice monedă, bijuterie sau potcoavă găsită pe stradă este semnul unui viitor câștig. Totodată, caritatea îți va crește veniturile. Principalul lucru este să dai atât cât poți dar să o faci din inimă. Mai mult, dacă o pasăre te-a „marcat”, este un indiciu despre un profit apropiat. Nu e tocmai plăcut, dar rezultatul poate depăși așteptările tale. De asemenea, e bine să pui câteva monede sub covorașul de la intrarea în locuință. Astfel, banii sunt ademeniți în casa ta.

Nu în ultimul rând, scapă de lucrurile vechi. În timp, ele dobândesc proprietatea de a absorbi toată energia pozitivă. Așadar, după ce ai aflat ce înseamnă când te mănâncă palma, dar și cum să atragi prosperitatea, nu îți rămâne decât să aștepți, să acționezi și să speri.

Adauga un comentariu