Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi că mortul îți dă bani. Ce trebuie să faci în această situație

Publicat: 18 mart. 2021
Om la capatul unui tunel luminat
Atunci când mortul îți dă bani în vis și tu îi primești înseamnă că ai probleme financiare, iar subconștientul nu te lasă să te detașezi de problemele din viața de zi cu zi.

În cazul în care te-ai întrebat ce înseamnă când visezi că mortul îți dă bani, specialiștii în esotersim și interpretarea viselor au o serie de explicații pentru tine. Atunci când în vis iți apare o persoană decedată situația este corelată cu sentimentele pozitive. De fiecare dată când se întâmplă să visezi un mort fie el plângând sau că îți dă bani trebuie să acorzi o atenție deosebită acestui vis.

Situațiile de acest gen iți indică faptul că persoană care iți apare în vis are nevoie de suport spiritual sau energetic.

Ce înseamnă când visezi că mortul îți dă bani

Pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat, terbuie să ții cont de faptul că în anumite situații oboseala poate influența visul tău. Starea în care ai adormit poate influența comportamentul persoanei decedate din visul tău. Dacă te aflai într-o stare de nervozitate și ai visat pe cineva drag care s-a stins din viață se spune că mortul își dorește să fie mai des amintit în acțiunile pe care le faci. Potrivit cărții lui Freud atunci când o persoană îți dă bani în vis ar trebui să te liniștească situația ta financiară.

De asemenea trebuie ținut cont de gradul de rudenie cu persoana decedată care iți dă bani în vis. În cazul în care aceasta este o rudă apropiată trebuie să știi că, chiar și de pe lumea cealaltă, persoana respectivă este la curent cu afacerile tale și îți poate oferi un sprijin.

Când visezi că mortul îți dă bani de hârtie să stil că te aflii sub protecția forțelor superioare și că o să ai succes pe plan financiar. În cazul în care ți-ai pierdut mama, iar aceasta iți apare în vis oferindu-ți bani există o tensiune sufleteasa. În folclorul romănesc, banii primiti în vis reprezintă vorbele neplăcute sau faptul că vei călători în curând.

În general în momentul în care în vis primești ceva de la un mort semnifică bună starea și profitul. Dacă persoana din vis a fost apropiată de tine în viață reală trebuie să fii mereu atent la mesajul pe care îl transmite. Atunci când porți o discuție cu ea înseamnă că iți este dor de aceasta și că îi simți lipsa.

Ce înseamnă când visezi morțîi din familie, ar trebui să te îngrijorezi?

Atunci când te aflii în situația în care ai visat pe cineva din familie ține cont de discuția purtată în vis. Psihologii susțin că, atunci când cineva nu poate trece peste momentul în care și-a pierdut o persoana dragă, îl visează în diferite ipostaze. Sfatul acestora este să iți limpezești gândurile și să cauți să te gândești cât mai mult la lucruri pozitive. Încearcă să iți descoperi noi pasiuni sau să te axezi cât mai mult pe lucrurile care îți fac plăcere.

Potrivit superstițiilor și folclorului romănesc, visul în care îți apar membrii familiei anunță o călătorie sau faptul că te simți neprotejat în fața unor vorbe.

Atunci când mortul îți dă bani în vis și tu îi primești înseamnă că ai probleme financiare, iar subconștientul nu te lasă să te detașezi de problemele din viața de zi cu zi.

Adauga un comentariu