Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi mortul plângând. Ce spun preoții de această situație

Publicat: 09 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi mortul plângând. Ce spun preoții de această situație
Iata ce semnifica visul in care iti apare mortul plangand

Ai pățit să te trezești tulburat și să te întrebi ce înseamnă când visezi mortul plângând? În cele ce urmează, o să iți prezentăm cele mai cunoscute interpretări și superstiții din România cu privire la acest aspect. Unele persoane au tendința de a da o interpretarea greșită anumitor vise sau fapte din jurul lor. La fel se întâmplă și în cazul în care mortul este moale sau când visezi că mortul iți dă ceva.

Pentru a lămuri aceste aspecte vă prezentăm în cele ce urmează cele mai cunoscute interpretări ale acestui vis.

Ce înseamnă când visezi mortul plângând în funcție de relația pe care ai avut-o cu el

Contextul în care a fost visată o persoană plângând este extrem de important. La fel de mult contează și împrejurarea în care s-a întâmplat să apară în vis. Pentru a nu interpreta greșit acest vis trebuie să stabilești exact cât de importanta a fost pentru tine persoana decedată în viață reală și ce fel de viață a dus aceasta.   

În cazul în care persoana visată a fost una păcătoasă în viață reală, nu se ruga, nu mergea la biserică sau s-a sinucis, trebuie să iti amintesti doar faptele bune pe care le-a făcut. Pentru a-i ajuta sufletul, mergi la biserică și da de pomană. În fiecare duminică aprinde-i o lumânare și rostește o rugăciune pentru liniștea sufletului.

Dacă persoana care plânge în vis a murit de tânără sau cu o dorință neîmplinită, lacrimile acestuia reprezintă regretul că a părăsit această lume. La fel se întâmplă și pentru cei care au murit din cauza bolii.

Ce înseamnă când visezi mortul din familie plângând

Atunci când visezi o persoana din familie, care a decedat, plângând trebuie să te gândești la certurile din familie. Specialiștii în citirea viselor considera că mortul vede tot ce se întâmplă în sânul fostei sale familii și este extrem de trist. Același lucru se întâmplă și în cazul în care după moartea acelei persoane a rămas o moștenire de dezbătut.

Din cauza acestor scandaluri constante pentru avere, în special între frați sau între frați și surori, persoana moartă suferă cu adevărat de cele întâmplate pe pământ.

O altă interpretarea a acestui vis este aceea potrivit căreia mortul plângând reprezintă o decizie eronată pe care ai luat-o în viața ta. În cazul în care în viitorul apropiat nu urmează să te căsătorești sau să faci o schimbare radicală în viața ta, visul mai poate reprezenta o suferință a familiei prin care trece sau o boală a copiilor.

În cazul unui prieten, unei rude apropiate sau a unui părinte care lăcrimează în vis, simbolistica pentru acest vis are conotații cu schimbările meteorologice.

Potrivit tradițiilor populare românești, atunci când visezi mortul plângând, se spune că persoanei respective îi pare rău că s-a stins din viață. De asemenea, în unele vise iți pot apărea persoane care sunt în viață și plâng. În acest caz, potrivit supersitiilor, se spune că acelei persoane i-a murit moartea, a reușit să treacă peste o cumpănă grea din viată.

Adauga un comentariu