WoW!

Ce instagram are Dana Budeanu și unde o puteți găsi în online

Publicat: 01 mai 2020
Ce instagram are Dana Budeanu și unde o puteți găsi în online
Ce instagram are Dana Budeanu și unde o puteți găsi în online

Dana Budeanu este o prezenșă controversată în mediul online. În urmă cu câteva luni aceasta avea o rubrică într-o emisiune de televiziune însă colaborarea a luat sfârşit după ce a făcut pe pagina de Instagram mai multe postari prin care insultă o asociaţie care coordonează lucrările pentru primul spital de Oncologie din România, ridicat din donații. În prezent Dana Budeanu poate fi urmărită pe principalele reţele de socializare.  Pentru că foarte multe persoane sunt interesate de activitatea controversatului designer, redactorii Cotidianului „Bună Ziua Iaşi” au pregătit un material complet cu toate conturile de pe reţelele de socializare ale acesteia, ulterior veți găsi și pe cine a avut soț dana budeanu, în articolul atașat linkului aferent.

Instagram Dana Budeanu

Pe Instagram Dana Budeanu are o activitate constantă. Postează zilnic pe pagina sa, @danajustlove. În ciuda criticilor, se pare că designerul a reuşit să îşi creeze o comunitate de peste 310.000 de urmăritori. Atenție, nu încurcați numele de utilizator pentru că s-ar putea să urmăriți alte copii fără valoare ale profilului. Contul real are ecusonul „Verificat” prin care Instagramul certifică faptul că pagina respectivă aparţine designerului. Cele 19.750 de postari au ajutat-o să-şi contureze imaginea şi concepţiile de viaţa în ochii internauţilor. Deşi multe persoane sunt interesate de activitatea acesteia îşi selectează cu atenţie contentul pe care îl urmăreşte.

Care este pagina de Facebook a Danei Budeanu?

Deşi pe contul de Instagram aceasta a ales un username neașteptat, pe pagina de Facebook Dana Budeanu poate fi găsită cu numele real. Designerul este o prezenţă activa şi pe această reţea de socializare. Postările zilnice şi nonconformiste reuşesc să îi surprindă constant pe internauţi. 496.825 de persoane îi urmăresc zilnic postările. De asemenea, din informațiile furnizate pe acesta pagina aflăm că designerul este născut pe 22 iulie şi a studiat la London School of Economics and Social Science.

Canalul de YouTube al Danei Budeanu

După încetarea contractului cu postul de televiziune ProTv, Dana Budeanu s-a reorientat spre YouTube. Aici această a continuat rubrica de Verdict. Totuşi, spre deosebire de periaoda incare apărea pe micile ecrane, designerul se exprima fără niciun fel de inhibiţii. Pe lângă Verdict, a decis să îşi extindă conţinutul de pe YouTube.  Aceasta și-a împărţit emisiunea săptămânala în mai multe rubrici.

Ce vârstă are Dana Budeanu și cine este aceasta?

„Ameţitele şi Mafioţii” este cea mai urmărită dintre acestea. Odată cu numărul ridicat de persoane care o urmăresc, aceasta a reuşit să atragă şi numeroase reacţii împotriva ideilor prezentate. Totuşi, canalul de YouTube Verdict Dana Budeanu are succes. Deşi are 171.000 de urmăritori, reuşeşte să înregistreze milioane de vizionari.

Care este site-ul Danei Budeanu?

În ciuda apariţiilor cotroversate, Dana Budeanu şi-a creat un brand în România. După terminarea studiilor în Anglia, aceasta a revenit în ţară şi a început să îşi clădească cariera de designer. De-a lungul anilor, aceasta a „îmbrăcat” nume mari din showbiz-ul autohton (Andra, Adela Popescu, Corina, Loredana Groza) dar şi vedete cunoscute în întreaga lume (Jennifer Lopez, Eva Longoria, Jessica Biel, etc.). Pe lângă magazinul pe care îl are deschis în Bucureşti, aceasta îşi comercializează creaţiile şi în mediul online, pe site-ul store.danabudeanu.com.

Adauga un comentariu