Prima pagină » Cancan » Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară. Bărbatul a dezvăluit care a fost ultimul mesaj de la make-up artist

Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară. Bărbatul a dezvăluit care a fost ultimul mesaj de la make-up artist

12 iun. 2024, 08:50,
BZI.ro, în Cancan

Anca Molnar i-a cerut soțului ei, Claudiu, un lucru foarte important înainte de a muri. Bărbatul a dezvăluit ultimul mesaj pe care l-a primit de la make-up artist.

Make-up artista vedetelor, Anca Molnar, a încetat din viață la o vârstă tânără. La doar 35 de ani, aceasta a pierdut lupta cu o boală gravă, și anume o tumoare pe creier. Anca a lăsat în urmă un soț îndurerat și un copil. Claudiu Molnar, soțul make-up artistei, a făcut un gest emoționant după ce partenera sa de viață a murit.

Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară

Bărbatul a făcut publică ultima conversație pe care a avut-o pe WhatsApp cu soția sa. Anca Molnar i-a transmis din spital că îl iubește și l-a rugat să fie puternic pentru ea. Claudiu Molnar a declarat că nu se va lăsa doborât, însă partenera sa de viață nu a mai răspuns.

“Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin…mâine sunt ca nouă”, i-a scris Anca Molnar soțului ei, încercând să-l asigure că totul va fi bine.

“Te iubesc. Rezist oricât e nevoie”, este mesajul pe care acesta i l-a trimis make-up artistei, fiind și ultimul, înainte de vestea cumplită a decesului, potrivit fanatik.ro.

Ce mesaj a postat Anca Molnar înainte să moară

Anca Molnar a trecut prin două operații pe creier și a rămas mereu optimistă că totul va fi bine. Era foarte apreciată de clientele sale, care sunt profund îndurerate după ce tânăra a fost răpusă de boală.

Regretata make-up artistă lucra la o clinică de înfrumusețare din Timișoara ca dermopigmentist și a luptat cu boala până la capăt. A lăsat în urmă și un mesaj de adio.

“Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul transmis de Anca Molnar, potrivit wowbiz.ro.

Înainte să se stingă din viață, Anca Molnar i-a cerut soțului ei, Claudiu, un lucru extrem de dureros. Cunoscuta artistă a murit deși a luptat din toate puterile până în ultima secundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *