Cancan ultimă oră

Ce legătură au Lidia Buble și Fuego: „Nu mai pot după el, îl iubesc! Paul este extraordinar!”

Publicat: 27 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lidia Buble și Fuego au o legătură neștiută. Chiar artista a dezvăluit acest lucru la radio. Și nu, nu e vorba…despre o relație de iubire, ci despre o legătură cu muzica.

Ce legătură au Lidia Buble și Fuego

Lidia Buble și Fuego au o legătură nebănuită de nimeni. Cântăreața a dezvăluit la radio ce simte pentru îndrăgitul artist. Este vorba, mai degrabă, despre o legătură din punct de vedere profesional, informează spynews.ro

Artista a mărturisit despre Fuego că îl iubește foarte mult, deoarece atunci când intră într-o încăpere, locul se luminează.

”Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a spus Lidia Buble lui Adi Mihăilă `The Hitman`.

La rândul său, și Fuego are o părere pozitivă despre Lidia Buble. El spune că vrea să arate că știe să cânte și altfel de gen muzical.

”Mi-aș dori un proiect modern pentru că vreau să arăt tinerilor că știu să cânt și altfel de muzică. Uite, Lidia a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, deci lumea știe că ea poate să cânte stilul meu. Acum a venit rândul meu să arăt. Ceva modern… Am rupe gura târgului!”, a spus artistul.

Lidia Buble vrea silicoane?

Lidia Buble a fost întrebată de fani dacă și-ar pune silicoane și a lăsat de interpretat, la un moment dat. Ea a mers în cabinetul unui medic estetician și acolo se vedeau și o pereche de silicoane. La momentul respectiv ea a spus:

”Despre seara asta… consultație privată”, a scris Lidia Buble în dreptul imaginii cu ea și doctorul estetician, de pe Instagram.

Mai mult Lidia Buble a declarat că nu i-ar plăcea să aibă sânii mari.

”Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”, spunea atunci Lidia Buble, în mediul online.

Ce legătură are Fuego cu Irina Loghin

Despre Fuego, pe numele real, Paul Surugiu, s-a crezut multă vreme că ar fi fiul Irinei Loghin, datorită ipostazelor de mamă și fiu pe care le-au avut în videoclipurile lor. Însă, adevărul este că Fuego nu este copilul marii cântărețe de muzică populară, ci doar îi este foarte apropiat, precum un fiu. Fuego a dezvăluit că părinții i-au pus numele după copiii Irinei Loghin.

”Un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a spus Fuego despre marea artistă.

La rândul său, Irina Loghin spune că îl vede pe Fuego precum o persoană specială din viața sa. Mai mult, cântăreața a mărturisit că a mers, până acum, la fiecare spectacol al său de Crăciun.

”Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să pun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a declarat Irina Loghin.

Adauga un comentariu