Sport

Ce lovitură poate da Gigi Becali! Un club uriaș din Europa a pus ochii pe Octavian Popescu, „perla” de 100 de milioane de euro

Publicat: 14 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce lovitură poate da Gigi Becali Un club uriaș din Europa a pus ochii pe Octavian Popescu perla de 100 de milioane de euro
Octavian Popescu a făcut pasul către echipa mare a celor de la FCSB în startul acestui sezon și mai multe cluburi din Europa au pus ochii pe el

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu a făcut pasul către echipa mare a celor de la FCSB în startul acestui sezon și mai multe cluburi din Europa au pus ochii pe el.
Adus în vara trecută la FCSB 2, ulterior împrumutat la Turris și chemat înapoi din cauza gravelor probleme de efectiv cu care s-a confruntat echipa în timpul pandemiei de coronavirus, tânărul fotbalist a impresionat la prima echipă și a avut prezențe constante în tricoul roș-albastru.

Juventus a pus ochii pe Octavian Popescu

De serviciile lui Tavi Popescu s-a interesat Juventus, echipă la care mai evoluează un tânăr jucător român – Radu Drăgușin (19 ani).

„Da, m-au întrebat și cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. «Da, e un copil bun, are calitate», am răspuns. El e și prieten cu Radu (n.r.- Drăgușin), au crescut împreună, au fost la Regal și la lot stau în aceeași cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo. Le-am dat referințele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuși că e monitorizat, să joci la 18 ani la FCSB și să faci diferența, atrage atenția, lumea se uită”, a spus Manea la GSP Live.

Cota lui Octavian Popescu „a explodat” în ultimul an

Octavian Popescu are 4 goluri și 7 pase decisive în cele 33 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru în acest sezon. Fotbalistul de 18 ani este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro, după ce în urmă cu un an valora, conform aceleiași surse, doar 50.000 de euro. Încântat de evoluțiile tânărului său jucător, Gigi Becali i-a stabilit o clauză de reziliere uriașă lui Octavian Popescu: 100 de milioane de euro.

Adauga un comentariu