Mama si copilul

Kate Middleton dezvăluie cum sunt hrăniti copiii ei George, Charlotte și Louis

Publicat: 08 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kate Middleton dezvăluie cum sunt hrăniti copiii ei George Charlotte și Louis
Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 08/06/2019 Prince William Duke of Cambridge, Kate Duchess of Cambridge Katherine Catherine Middleton, Prince Louis, Prince George and Princess Charlotte during The Queen's Birthday Parade Trooping the Colour 2019 at Buckingham Palace in London.

Ce mananca copiii lui Kate Middleton. În timpul vizitei sale la o creșă din Londra, Kate Middleton a încredințat părinților prezenți și le-a făcut câteva dezvăluiri cu privire la hrănirea copiilor ei, George, Charlotte și Louis.
Kate Middleton a declarat că nu vrea să aibă un al patrulea copil, după cum a dezvăluit reporterul Rebecca English, Daily Mail. Asta nu o oprește să-i răsfățeze pe ai ei și ai celorlalți.

Ce mananca copiii lui Kate Middleton

Soția prințului Williams, care iubește să meargă la școli și alte instituții pentru a împărtăși sfaturi, continuă să uimeasca. Miercuri, 29 ianuarie, mama în vârstă de 38 de ani a decis să faca o surpriză mergând la Stockwell Gardens Nursery & Pre-School din Londra. Întotdeauna strălucitoare, sora mai mare a lui Pippa a fost întâmpinată de personalul încântat și de părinți. Între uimire și bucurie, copiii au privit-o pe Ducesa de Cambridge umbland cu un cărucior plin de feluri de mâncare vegane. Foarte confortabilă în mijlocul tuturor acestor heruvimi, Kate Middleton nu a ezitat să înceapă o discuție cu ei.

Ce mananca copiii lui Kate Middleton

Luând rolul in serios, Kate Middleton a mers la fiecare copil cu un bol cu ​​fructe, cereale și lapte. Această călătorie, care era doar accesul la alimente sănătoase, a fost o ocazie pentru cumnata lui Harry de a se destainui. Dacă a avea copii care să mănânce legume nu este întotdeauna un noroc pentru unii părinți. Se pare că Kate Middleton a găsit mâncarea preferată a copiilor ei, așa cum o dezvăluie Mirror. De fapt, în timpul schimbului cu părinții, un tată a glumit despre sfeclă: „Încă nu-i pot face să o mănânce”, spune el, vorbind despre copiii săi. Atunci, mama lui George, Charlotte și Louis au dezvăluit un secret: „Ei o iubesc! Este unul dintre acele lucruri pe care nu le știi până nu le încerci! “.

Adauga un comentariu