Mama si copilul

Kate Middleton dezvăluie cum sunt hrăniti copiii ei George, Charlotte și Louis

Publicat: 08 feb. 2020

Ce mananca copiii lui Kate Middleton. În timpul vizitei sale la o creșă din Londra, Kate Middleton a încredințat părinților prezenți și le-a făcut câteva dezvăluiri cu privire la hrănirea copiilor ei, George, Charlotte și Louis.
Kate Middleton a declarat că nu vrea să aibă un al patrulea copil, după cum a dezvăluit reporterul Rebecca English, Daily Mail. Asta nu o oprește să-i răsfățeze pe ai ei și ai celorlalți.

Ce mananca copiii lui Kate Middleton

Soția prințului Williams, care iubește să meargă la școli și alte instituții pentru a împărtăși sfaturi, continuă să uimeasca. Miercuri, 29 ianuarie, mama în vârstă de 38 de ani a decis să faca o surpriză mergând la Stockwell Gardens Nursery & Pre-School din Londra. Întotdeauna strălucitoare, sora mai mare a lui Pippa a fost întâmpinată de personalul încântat și de părinți. Între uimire și bucurie, copiii au privit-o pe Ducesa de Cambridge umbland cu un cărucior plin de feluri de mâncare vegane. Foarte confortabilă în mijlocul tuturor acestor heruvimi, Kate Middleton nu a ezitat să înceapă o discuție cu ei.

Ce mananca copiii lui Kate Middleton

Luând rolul in serios, Kate Middleton a mers la fiecare copil cu un bol cu ​​fructe, cereale și lapte. Această călătorie, care era doar accesul la alimente sănătoase, a fost o ocazie pentru cumnata lui Harry de a se destainui. Dacă a avea copii care să mănânce legume nu este întotdeauna un noroc pentru unii părinți. Se pare că Kate Middleton a găsit mâncarea preferată a copiilor ei, așa cum o dezvăluie Mirror. De fapt, în timpul schimbului cu părinții, un tată a glumit despre sfeclă: „Încă nu-i pot face să o mănânce”, spune el, vorbind despre copiii săi. Atunci, mama lui George, Charlotte și Louis au dezvăluit un secret: „Ei o iubesc! Este unul dintre acele lucruri pe care nu le știi până nu le încerci! “.loading...

Adauga un comentariu