Cancan ultimă oră

Ce mănâncă Simona Halep zilnic? Nu vei crede una ca asta

Publicat: 16 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce mănâncă Simona Halep zilnic Nu vei crede una ca asta
Simona Halep este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019

Simona Halep (30 de ani) este una dintre cele mai iubite și apreciate jucătoare de tenis de la noi din țară. Pentru a putea atinge performanțe maxime, sportiva ar trebui să aibă grijă la ceea ce mănâncă, însă adevărul este altul. Ce alimente consumă zilnic fostul numărul 1 în clasamentul WTA?

Sportivii au în general un plan alimentar foarte bine stabilit, ce conține doar alimente sănătoase. Simona Halep a dezvăluit că ea nu se abține atunci când poftește la ceva și că mănâncă orice, însă, înainte de turnee urmează o dietă strictă. Iată ce mănâncă jucătoarea de tenis în fiecare zi, dar și cum se hrănește înainte de marile campionate.

Cum arată meniul Simonei Halep când pleacă din țară

Într-un interviu acordat recent, Simona a dezvăluit ce a mâncat ea timp de 10 zile, atunci când era plecată din țară. Tenismena are parte de antrenamente fizice destul de intense, motiv pentru care trebuie să țină cont și de proteinele și carbohidrații din alimentație.

”Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă, jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.

Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine. Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în funcție de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghețată”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep: ,,Nu am o dietă”

Mai mult, sportiva a declarat că nu are o dietă anume, ci doar mănâncă alimente mai ”ușoare” și ține cont de ora la care are un meci de tenis, pentru a nu exagera cu mâncarea.

”Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în funcție de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghețată”, a mai mărturisit Simona.

Adauga un comentariu