Cancan

Ce mesaj a transmis Raluca Pastramă după ce fetițele au petrecut weekend-ul cu Pepe

Publicat: 16 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce mesaj a transmis Raluca Pastramă după ce fetițele au petrecut weekend-ul cu Pepe
Raluca Pastramă a publicat un colaj în care apar fiicele sale, dar și nepoțelul din partea fratelui ei

Mesaj emoționant transmis pe Instagram de Raluca Pastramă după ce fetițele cuplului, Maria și Rosa, au petrecut weekend-ul cu Pepe. Aceasta a realizat o poză de colecție cu fiicele ei dar și cu bebelușul fratelui ei.

Raluca Pastramă a postat de curând o imagine de colecție în care apar Maria și Rosa, dar și nepoțelul Achim. Din câte se pare, momentul a fost imortalizat după ce fetițele au fost în weekend la Pepe. Bruneta, care în acte încă este soția cântărețului, a transmis un mesaj emoționant când a încărcat fotografia pe contul ei de Instagram.

Mesaj transmis de Raluca Pastramă după ce fetițele au fost la Pepe

Raluca Pastramă a publicat un colaj în care apar fiicele sale, dar și nepoțelul din partea fratelui ei, Bobo Pastramă. Și, potrivit descrierii puse, vedeta nu face nicio deosebire între Maria, Rosa și Achim Alexandru… Și asta pentru că îl consideră fiul ei pe micul prinț care s-a născut în urmă cu două luni.

„Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte! #TotCeConteaza @rosaalexandrapascu @mariapascu1 @AchimAlexandru @bombo.pastrama @aleconstantinof”, este mesajul scris de fosta parteneră a lui Pepe, când a publicat fotografia emoționantă.

Raluca și Pepe divorțează

Luna trecută, mai exact pe 2 noiembrie 2020, Pepe a anunțat că el și Raluca au decis să divorțeze și a subliniat că separarea oficială se va desfășura în cabinetul unui notar. Ei bine, lucrurile între cei doi foști parteneri s-au complicat, iar de curând, când s-a spus că ar fi agresat-o pe mama copiilor săi, el a spus că totul se va muta în instanță.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Pepe pe canalul său de YouTube. Acesta a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, astfel că în curând vor divorța. Totul se va întâmpla în termeni amiabili de dragul copiilor.

S-au căsătorit în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

În altă ordine de idei, acest mesaj transmis de Raluca Pastramă după ce fetițele au petrecut weekend-ul cu Pepe transmite o undă de regret din partea acesteia…

Adauga un comentariu