Sport

Ce notă a primit Simona Halep după sezonul 2019! „Titlul care i-a adus gloria eternă”

Publicat: 07 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce notă a primit Simona Halep după sezonul 2019 Titlul care i-a adus gloria eternă
Sunday, March 10, 2019 - Simona Halep plays Kateryna Kozlova in the 3rd round of the BNP Paribas Open in Stadium 1 at the Indian Wells Tennis Garden in Indian Wells, California. (Michael Cummo/BNP Paribas Open)

Jurnaliștii italieni de la OK Tennis au oferit notele jucătoarelor din tenisul mondial, la finalul sezonului 2019. Simona Halep a primit nota 9, singura cu 10 fiind numărul 1 WTA, Ashleigh Barty.

„A câștigat doar un titlu, dar e cel care i-a adus gloria eternă. Într-un an de tranziție în care venea după o hernie de disc și despărțirea de Darren Cahill, a fost nu doar capabilă să rămână în top 10 WTA fără probleme, dar și să câștige turneul de la Wimbledon după o finală fără istoric. A părut că are un sezon ca persoană matură, încrezătoare și ca o jucătoare și mai periculoasă. Iar după 6 ani consecutivi în top 10 WTA joacă fără presiune și arată că este cea mai constantă jucătoare din circuit”, au scris italienii de la Ok Tennis.

În afară de Simona Halep, și Bianca Andreescu și Naomi Osaka au primit tot nota 9, iar Karolina Pliskova și Belinda Bencic au avut 8.5.

Primele turnee la care participă Simona Halep, în 2020

Campioana de la Wimbledon va bifa primul turneu din 2020 la Adelaide. Aceasta va fi competiția inaugurală în orașul natal al lui Darren Cahill, iar „Simo” nu putea lipsi.

„Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranță”, a declarat Halep, în vara acestui an.

Adelaide International, o competiție combinată ATP și WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine.
Aceasta va fi întrecerea premergătoare turneului de Grand Slam de la Australian Open. Câștigarea celui de-al treilea titlu major al carierei reprezintă primul obiectiv al Simonei din 2020.

Adauga un comentariu