Cancan

Ce note a luat Viviana Sposub la bacalaureat. Tânăra era mândria liceului

Publicat: 03 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce note a luat Viviana Sposub la bacalaureat. Tânăra era mândria liceului
Viviana Sposub a obținut la bacalaureat a zecea medie pe județul Botoșani

Cu siguranță, nu multă lume știe ce note a luat Viviana Sposub la bacalaureat. Surprinzător, însă tânăra era mândria liceului și a luat examenul maturității cu o medie foarte mare. Astfel, ea s-a clasat a zecea pe județul Botoșani, în care a susținut bacalaureatul.

Viviana Sposub se numără printre cei patru concurenți care au ajuns în marea finală a show-ului „Ferma. Orășeni vs săteni”, difuzat la Pro TV. Aceasta se luptă acum pentru titlul de „fermierul anului”, dar și pentru marele premiu de 50.000 de euro.

După ce a debutat în televiziune prezentând rubrica Meteo la Antena 1, Viviana a acceptat o nouă provocare pe plan profesional, alăturându-se echipei „Vorbește lumea”, de la Pro TV. În „Ferma”, show-ul la care participă de câteva luni, viața Vivianei a luat o întorsătură neașteptat de frumoasă când l-a întâlnit pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Viviana și George se bucură acum din plin de povestea minunată de dragoste pe care o trăiesc, cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Note mari pentru Viviana Sposub la bacalaureat

Viviana nu numai că este o prezență încântătoare pe micile ecrane, dar are și un talent mai puțin cunoscut de public, muzica. În timpul liceului a participat la diverse concursuri de muzică, unde a fost premiată.

Tânăra a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” (profil muzică) din Botoșani și a luat BAC-ul cu note foarte mari – 9,6 la proba de Limba și literatura română, 10 la Istorie, 10 la Logică și argumentare -, obținând media de admitere de 9,86, medie cu care ocupa locul 10 la nivelul județului Botoșani în acea perioadă. De asemenea, Viviana a fost desemnată „Miss Boboc” în 2012, iar pe toată perioada liceului a participat, pe post de prezentatoare, la diverse evenimente. Totodată, a participat și la mai multe concursuri muzicale, printre care Eurovision Junior. După liceu, Viviana a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Ce ritual are înainte de a se băga în pat

Recent, în ultima ediție a emisiunii Ferma, una dintre colegele Vivianei a dezvăluit care este ritualul pe care îl are aceasta în fiecare seară, înainte de a ajunge în pat, lângă iubit. Așadar, se pare că Viviana are câteva lipsuri la capitolul încredere personală. Vedeta Pro TV are un întreg ritual pe care trebuie să îl execute înainte de a ajunge în pat, lângă iubit.

Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena.

În altă ordine de idei, ținând cont cum arată și la ce note a luat Viviana Sposub la bacalaureat, nici nu-i de mirare că face carieră în televiziune…

Adauga un comentariu