Actualitate

Ce operatii estetice are Lora. Cantareata este de nerecunoscut la 10 ani de la debut

Publicat: 26 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce operatii estetice are Lora. Cantareata este de nerecunoscut la 10 ani de la debut
17

Lora din zilele noastre este complet diferita de Lora de acum 10 ani, operatiile estetice nefiindu-i straine, ba dimpotriva. Insa, blonda a sarit peste interventia cliseu, preferata tuturor bombelor sexy din showbiz, si anume implantul cu silicon, si a trecut prin nu mai putin de patru operatii estetice la nas.

Lora a declarant intotdeauna ca este mandra de corpul ei si nu ar schimba nimic cu ajutorul bisturiului, insa forma nasului a nemultumit-o atat de mult incat a trecut prin patru rinoplastii.

"Nu am silicoane nicaieri pentru ca am auzit lucrul acesta despre mine si ma cam deranjeaza. Mama m-a inzestrat cu un corp de care sunt mandra si pe care iubitul meu il iubeste si atunci o femeie care e iubita de barbatul de viata ei si este considerata sexy si frumoasa se simte bine. Am o reconstructie nazala dupa alte patru incercari esuate, dar a tinut foarte mult de ceea ce mi s-a intamplat de am ajuns in stadiul acesta. Acum ma simt foarte bine dupa cat am avut de tras si incerc sa ma feresc", ne-a spus Lora.

Forma buzelor a fost si ea schimbata complet de-a lungul timpului, o interventie oarecum obisnuita printre pacientii rinoplastiilor. Injectiile cu acid hialuronic, considerate in exces de unii dintre fani, care i-au si reprosat pe conturile de socializare sa opreasca sirul operatiilor estetice, i-au schimbat radical chipul. Lora nu a recunoscut ca si-a marit buzele astfel si a dat vina pe aparatul dentar pentru un volum vizibil marit al buzelor.

Imediat dupa show-ul Asia Express de anul trecut, Lora a aparut cu o imagine complet diferita de cea afisata in emisiune si asta pentru ca a intrat in randul posesorilor de fatete dentare, un alt element care a adus schimbari colosale pe chipul sau.

Adauga un comentariu